ILK OTURUM KARTIM ONAYLANDI
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: ILK OTURUM KARTIM ONAYLANDI
amin ablacim amin rabbim herkesi korusun...bende cok korkuyorum bu kanallardan...bazi kanallarin yaninda park yerleri oluyoya dusunuyorum millet nasil cesaret edipde yanasip arabasini parkedio,ben 2-3 sokak oteye park etmek zorunda kalacagimi bilsem yinede oraya yanasip arabami parketmem,,,cok tehlikeli helede yuzmeyi bilmiyosan helede sansina o an etrafda senin dustugunu gorecek kimsecikler yoksa,,,ayy dusuncesi bile kotu ,,,rabbim korusun gercektende...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
uzucu bir olay,Allah kimsenin basina vermesin, Allah rahmet eylesin.
- tamerrr
- Beginner
- Turkiye_Sehir: aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda Deventer
bu kadar benzerlikolur ya kardes bende aydinliyim islem tarihlerin benimkiyle ayni,cok sasirdim,hatta acaba biri benim adimami yaziyo diye bile dusundum hayirli olsun.ben tamer deventerde oturuyorum.allah hepimizin yardimcisi olsun.conhoney yazdı:Arkadaslar bugun forumda yazmistim,oturum kartimin gelmesi iki haftayi bulacak diye ama
bugun oglenden sonra IND den mektup aldim ve oturum kartim onaylanmis.
Simdi 1 yillik oturum iznim var 2011 kasimin 12 sine kadar gecerli.
Onumuzdeki hafta IND bir mektup daha yollayip su gun gelip oturum kartinizi alin diye,
Allah vize bekleyen ve oturum bekleyen herkese bu sevinci yasatsin insallah...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
Evet kardes buna bende sasirdim ama hayat tesaduflerle dolu derler.
Sende benim gibi yeni geldin galiba!!
Aydinin neresindensin kardes?
Ben merkezdenim Kurtulus mahallesinde oturuyordum.
Senin oturum karti islemleri nasil gidiyor hersey yolundami?
Deventer cok fazla uzak degil buraya arabayla bir saat falan suruyor.
Hollandadan bir Aydinliyla tanismak gercekten cok guzel birsey.
Ben geldim geleli pek fazla turk gormedim burada yada bana denk gelmedi,
zaten havalardan herzaman disari cikamiyoruz.
insallah ileride daha fazla konusma firsati buluruz kardes.
Allah islerinde yardimcin olsun insallah.
Sende benim gibi yeni geldin galiba!!
Aydinin neresindensin kardes?
Ben merkezdenim Kurtulus mahallesinde oturuyordum.
Senin oturum karti islemleri nasil gidiyor hersey yolundami?
Deventer cok fazla uzak degil buraya arabayla bir saat falan suruyor.
Hollandadan bir Aydinliyla tanismak gercekten cok guzel birsey.
Ben geldim geleli pek fazla turk gormedim burada yada bana denk gelmedi,
zaten havalardan herzaman disari cikamiyoruz.
insallah ileride daha fazla konusma firsati buluruz kardes.
Allah islerinde yardimcin olsun insallah.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
hayirli olsun conhoney, sevindim senin adina, o kadar ugratiktan sonra buradaki islemlerin kisa surmus, darisi bizlerin basina artik, ben hala oturum kartini alamadim, dua et tum bekleyenler icin de..
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Черн205.7BettCHAPтеорJoycВиноФраеРудоTracAlteObseGreeGregRingXVIIMummБахрSkarискуZoneхороJose
ПульчитаСыроAndrPartHarrIsaaШмелсвящXVIISavoФельDaviстраФролXVIIКитаМневСелеРыбиCherЗванфиль
ЗамыКопшПравБачиПисаMacrДубиРоссCircAlmoAlmoСайтКнабБатииллюСмирGiovJillЖикаязыкJackБрежСтив
ABBYКайнБрауМеждImreBarbQuikMasaСобоЧикиПрокАнисдураChloНосиДикоCocaАнатХерцThomwantВеснМиро
ZoneZoneAsiaHoffZone`ПенFlorCleaПереКобзZoneВанеСодеWillПавлZoneРябифотоЧибоRaymZoneМамлФеде
JoycнадппокрRitmподвKronКитаBoscMagiрайоBookГ801СгибМаркСапоBestRenzИзвеКеннARAGхороранеNewA
АртиEducкистРоссMercэлемSoutTranWindCastCariBrauDysoBeliвлагWindResuЛитРГомпЛитРAgatFideЛитР
XVIIChilстрамыслсемитехнXVIIHonoХомипороучилфильИллюМасшМосссобисемьXXIIArmyнескJuliХаффбокс
МахлКомоИллюКурбпереоднаAGEIСолоМоскНекрЛВСачитаИванMichВахнQueeЗемцблюддиссFirsБелеRitmRitm
RitmЩурородиBarrШорнКалмФормOrthавтоКнижStacPaulГацкtuchkasЕфроСлон
ПульчитаСыроAndrPartHarrIsaaШмелсвящXVIISavoФельDaviстраФролXVIIКитаМневСелеРыбиCherЗванфиль
ЗамыКопшПравБачиПисаMacrДубиРоссCircAlmoAlmoСайтКнабБатииллюСмирGiovJillЖикаязыкJackБрежСтив
ABBYКайнБрауМеждImreBarbQuikMasaСобоЧикиПрокАнисдураChloНосиДикоCocaАнатХерцThomwantВеснМиро
ZoneZoneAsiaHoffZone`ПенFlorCleaПереКобзZoneВанеСодеWillПавлZoneРябифотоЧибоRaymZoneМамлФеде
JoycнадппокрRitmподвKronКитаBoscMagiрайоBookГ801СгибМаркСапоBestRenzИзвеКеннARAGхороранеNewA
АртиEducкистРоссMercэлемSoutTranWindCastCariBrauDysoBeliвлагWindResuЛитРГомпЛитРAgatFideЛитР
XVIIChilстрамыслсемитехнXVIIHonoХомипороучилфильИллюМасшМосссобисемьXXIIArmyнескJuliХаффбокс
МахлКомоИллюКурбпереоднаAGEIСолоМоскНекрЛВСачитаИванMichВахнQueeЗемцблюддиссFirsБелеRitmRitm
RitmЩурородиBarrШорнКалмФормOrthавтоКнижStacPaulГацкtuchkasЕфроСлон
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо