INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA TECRUBELERINIZ

Hollandadaki Uyum Sinavi Nedir,Alistirma Sorulari, Sinava Giren Arkadaslarimizin Tecrubeleri.!

Moderatör: sansli

Inburgeringsexamen hakkinda bilgi

Sinava Girdim
52
28%
Sinavdan Muafim
17
9%
Sinava Hazirlaniyorum
120
63%

Toplam oy: 189

zeyna_m
NT1
NT1

Re: INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA TECRUBELERINIZ

Mesaj gönderen zeyna_m »

bende 16 aralikta giricem eindhoven daki sinavlara epe ve kns icin tgn sinavini tr de yaptigim icin burda girmeme gerek olmadigi icin sociale dienst ten telefon geldi. telefon gelmesi yeterlimi sinava gittigimizde ordakilerin haberi oluyomu tgn sinavina bu sahis girmicek diye :) tesekkurler...
Resim

Resim

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen nederlands »

zeyna_m yazdı:bende 16 aralikta giricem eindhoven daki sinavlara epe ve kns icin tgn sinavini tr de yaptigim icin burda girmeme gerek olmadigi icin sociale dienst ten telefon geldi. telefon gelmesi yeterlimi sinava gittigimizde ordakilerin haberi oluyomu tgn sinavina bu sahis girmicek diye :) tesekkurler...
. Arkadasim sociale dienst girmene gerek olmadigini soylemis bu yeterli, ayni zamanda TGN den 37 puan aldigini gosteten bir mektup vardir elinde, bunu gerek oldugunda yetkililere iletirsin. Umarim sinavin iyi gecer, Allah yardimcin olsun,,Unutmadan Sinav tecrubeni sabirsizlikla bekliyoruz! Bende sinav tarihi bekliyorum.

zeyna_m
NT1
NT1

Mesaj gönderen zeyna_m »

sinava girmeme gerek olmadigini fakat nl pasoportu almak icin burdakinide yapmanin da gerektigini soylemis esime anlamadim ben yani... saskinim su anda :roll:
Resim

Resim

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL

zeyna_m yazdı:sinava girmeme gerek olmadigini fakat nl pasoportu almak icin burdakinide yapmanin da gerektigini soylemis esime anlamadim ben yani... saskinim su anda :roll:
Arkadas sana bir link gonderiyorum,, Orada ki bilgileri okuduktan sonra esin belediyeyi arayip sorsun, Pasaport almak icin Butun sinavlarin A2 niveau olmali, sende eger Turkiye de TGN den 37 uzerinde almissan A2 oluyor yani bu toetsa burda girme mecburiyetin kalkiyor. Belediyede bazi memurlar cevabi bilmediginde (bu her konuda gecerli, cok rastladik biz)ne yazik ki atmasyon yapiyor,, Kurallari ve Haklarini bilmezsen Hollanda da seni ne yazik ki surundururler, isini yokusa surerler.,,
http://www.inburgeren.nl/inburgeraar/kl ... e_TGN_doen

Kullanıcı avatarı
sengul79
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht

Mesaj gönderen sengul79 »

sima yazdı:malesef kazanamamisim yine ya:cry: kafayi yiyecem sonunda bune ya dorduncu sinavdi bu?moralim acayip bozuk :oops: gurbete dogru sen kazanmissindir insdalh birimiz olsun rahata ersin :geek:

:(canim ya valla uzuldum ins ins ins bidakine kazanirsin rabbim yardimcin olsun bacim uzulme :geek: :geek: :geek:

zeyna_m
NT1
NT1

Mesaj gönderen zeyna_m »

nederlands yazdı:
zeyna_m yazdı:sinava girmeme gerek olmadigini fakat nl pasoportu almak icin burdakinide yapmanin da gerektigini soylemis esime anlamadim ben yani... saskinim su anda :roll:
Arkadas sana bir link gonderiyorum,, Orada ki bilgileri okuduktan sonra esin belediyeyi arayip sorsun, Pasaport almak icin Butun sinavlarin A2 niveau olmali, sende eger Turkiye de TGN den 37 uzerinde almissan A2 oluyor yani bu toetsa burda girme mecburiyetin kalkiyor. Belediyede bazi memurlar cevabi bilmediginde (bu her konuda gecerli, cok rastladik biz)ne yazik ki atmasyon yapiyor,, Kurallari ve Haklarini bilmezsen Hollanda da seni ne yazik ki surundururler, isini yokusa surerler.,,
http://www.inburgeren.nl/inburgeraar/kl ... e_TGN_doen

Ben tr deki sinavdan 49 aldim. ilk aradigimzda boyle birsey olmadigini felan soylediler esim israrci olunca sonra baska bir yere bagladilar bize ordaki sahiz kontrol edip biz size donucez dedi on dk. sonrra aradi tgn sinavina girmeme gerek olmadigini okulun hatasi oldugunu (cunki tgn icinde randevu alinmisti ) soyledi fakat nl pasoportu icin burda da yapmam gerektigini soyledi...
bende zaten bir mantik verememistim..
Resim

Resim

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL

Arkadas ben sana diyeyim; gemeentedekiler isten anlamiyor, bugun arayip sordugun cevabi yarin baska derler, tgn sinav basvuru formunda naturalitatie icin yani pasoport almak istersen sinavi A2 duzeyinde yapmalisin diye uyari var, ayni zamanda sana gonderdigim linkte gordugun gibi bu basvuru formunu hazirlayan diyorki eger uyum sinavindan tgn bolumunden 37 puanin ustunde aldiysan sinava girmene gerek yok bu bolumden derecen zaten a2 ,,, egerki sinav derecen a1 olsaydi buradan pasaport basvurusuna yeterli olmadigi icin yeniden girmen gerekiyordu,,,,bunu gemeentedeki isbilmezlere iyice aciklayip onlarida bilgilendirmek lazim,, zaten sana social dients girmene gerek yok demis,,,Arkadasim birde sana gene naturalisatie ile ilgili neler gerekli bir link gonderiyorum bunu oku zaten herseyi acikliyor, bu kanunlar tum belediyelerde gecerli, hepsi ayni uygulamayi yapmak zorunda,,,,,

https://dloket.zwolle.nl/loketburgers/g ... isatie.pdf

gurbete dogru
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: erzurum

Mesaj gönderen gurbete dogru »

zeyna_m yazdı:bende 16 aralikta giricem eindhoven daki sinavlara epe ve kns icin tgn sinavini tr de yaptigim icin burda girmeme gerek olmadigi icin sociale dienst ten telefon geldi. telefon gelmesi yeterlimi sinava gittigimizde ordakilerin haberi oluyomu tgn sinavina bu sahis girmicek diye :) tesekkurler...
Arkadasim bende gecen hafta girdim sinava ve bende turkiyedeki sinavda tgn den yuksek puan aldigim icin burda yapmadim fakat sinava giderken yaninda girmeyecegini ispatlayan bir belge olsa iyi olur cunku inanmayabiliyorlar ben belediyedeki contactpersonumdan girmeyecegime dair bir mektup istemistim ve isede yaradi kagida baktilar sana tavsiyem sociale diensten sana girmene gerek yok diyen kisiden bir mektup gondermesini iste Allah yardimcin olsun
21 KASIM:HOLLANDAYA GELDIM
1 ARALIK:ILK OTURUMUMU ALDIM
12 SUBAT:EHLIYET TEORI SINAVINI KAZANDIM
15 NISAN:OKULA BASLADIM
9TEMMUZ:EHLIYETIMI ALDIM
3 AGUSTOS:B1 GRUBUNA GECTIM

gurbete dogru
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: erzurum

Mesaj gönderen gurbete dogru »

VE KAZANDIMMMMMMMM darisi sinava girecek arkadaslarimin basina
21 KASIM:HOLLANDAYA GELDIM
1 ARALIK:ILK OTURUMUMU ALDIM
12 SUBAT:EHLIYET TEORI SINAVINI KAZANDIM
15 NISAN:OKULA BASLADIM
9TEMMUZ:EHLIYETIMI ALDIM
3 AGUSTOS:B1 GRUBUNA GECTIM

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL

Hadi hayirli olsun arkadasim ,,, darisi bize ins.

“Inburgeringsexamen” sayfasına dön