acer yazdı:bu sinav okadar onemli degil yazma okuma dinleme gorsellik IQ testleri yapiliyor IQ testi bana cok basit gelmisti cunku bu gibi degisik sekilleri bulmayi seviyordum hobimdi testlerde zorlanmadim 1 dk icinde bir kitapci okuyorsun sonra sana sesli olarak bir seyler soruyor mesela ev diyor gosteriyorun kare, yuvarlak insan. hayvan vs sonrada yazili sinav yapiyorsun beni bu sinavla iyi derecede bilenler grubuna verdiler adamlarin super hollandacasi vardi grubumu dusurun dedim okuma yazma bilmiyenlerin grubunu verdiler sonra bir sinav daha simdi tekrar iyi bilenlerin grubunu verdiler 3 ocakta bende basliyorum ama artik rahatim cunku ilk geldimde pek birsey bilmiyordum simdi ise dilim gelisti ve bu grubun bana getirisi cok olacaktir ilk zaman bu gruptan korkmustum grubu dusurdum pisman oldum allahtan sinav yaptilarda bu gruba geri dondum sana bol sans
saolasiin kardesim aciklamalarin icin. Banada yaptilar o testi. ben direk apisip kaldim kadin konusuyor ben bakiyorum sekiller gosteriyor arada biseyler diyor filan. yasli suratsiz bi bayandi benimle konusan. Tabi bende moral eksilerde. Bakalim hayirlisi