..issizlik maasi... (Algemeen Heffingskorting)

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
conhoney
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen

Re: ..issizlik maasi... (Algemeen Heffingskorting)

Mesaj gönderen conhoney »

Sansli kardes,belastingsdiensti aradim.2010 da evlenenler,2011 den once basvuramiyorlarmis.
yani formu almanin bir faydasi olmayacak,basvuru icin yine 2011 i bekeliycez.
sunun surasinda ne kaldi,bir kac gun daha bekler.seneye basvurumuzu yapariz:)

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Mesaj gönderen kocadeli »

arkadaslar bugun bisi ogrendim sanirim bu belastingsdiensti arayip bu parayi almak isteyen kisiler 2010 yilindan hak elde etmesi icin 6 ay gibi bi sure gecmis olmasi gerekiyor bizim evliligimiz 31 aralikta 5 ay 20 gun yapiyor 10 gun ile bu haktan mahrum kaliyoruz malesef :((
#kocadeli#

conhoney
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen

Mesaj gönderen conhoney »

Arkadaslar esim dun belastingdienst e telefon etmis.
Belasting turkiyedeki esin calismamasindan dolayi kimseye para odemediklerini ve boyle birsey olmadigini soylemis ve esime gulmusler,Turkiyedeki esinden bize ne demisler!!
esim bu paranin verildigine kesinlikle inanmiyor.bana saglam bir kanit lazim,yada bu parayi alan arkadaslarin doldurdugu formul.
kim dogru kim yanlis anlayabilmis degilim.
gecenlerde belanstingdiensti arayip sormustum formuller icin ve onlarda ancak 2011 de yollariz demislerdi.fakat ne formulu orasini aciklamadilar.
bu konuda yardimlarinizi bekliyorum

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tokat
Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)

Mesaj gönderen 2run34 »

conhoney yazdı:Arkadaslar esim dun belastingdienst e telefon etmis.
Belasting turkiyedeki esin calismamasindan dolayi kimseye para odemediklerini ve boyle birsey olmadigini soylemis ve esime gulmusler,Turkiyedeki esinden bize ne demisler!!
esim bu paranin verildigine kesinlikle inanmiyor.bana saglam bir kanit lazim,yada bu parayi alan arkadaslarin doldurdugu formul.
kim dogru kim yanlis anlayabilmis degilim.
gecenlerde belanstingdiensti arayip sormustum formuller icin ve onlarda ancak 2011 de yollariz demislerdi.fakat ne formulu orasini aciklamadilar.
bu konuda yardimlarinizi bekliyorum
bende bu parayi almistim ama bizim formulleri bizim muhasebeci doldurmustu. Doldurduktan 1 hafta sonra para yatmisti. Boyle bi sey var belastingendekileri soylemeyebilir bende ilk kendim gittigimde yok boyle bi sey demislerdi.
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi )
.

helin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Den Haag

Mesaj gönderen helin »

yals
Ogretmen
Ogretmen
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

yals
Ogretmen
Ogretmen
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön