Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
cozı ya ben 21 ınde basvuru yaptım 28 ınde bruksele yanı http://www.dofı.fgov.be sıte varya orda 28 ınde ısleme gectı yazıyo senınkınde nasıl aynımı hıc baktınmı bu sıteye
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
ya alper burası yabancı dil hangi bölümden bakcaz bulamadım ya..
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
http://www.dofi.fgov.be/infovisa/nederlands/visum.htm bak bu sıote hollandaca ve dırek sıetnınadresı yanı aramanıza gerk yok sıze verılen dosya numarası varya onu yaz ve nerden basvuru yaptıysan ıorayı sec genelde ankara ve orda yazıyo durumun
- alper68
- Mezun-BE
arkadaslar dofı gov sıtesınden bakıyordum kendı dosya numarama sırayla dosya numaralarını gırdım vızeyı alanda var beklemede olanda retde herkesın dosya ısleme alınma tarıhı farklı kımınınkı basvurudan hemen bı gun sonra bazısınınkı 2 gun sonra bazınsının kı bı hafta sonra bazısınınkı nerdeyse bır bucuk ay sonra ısleme alınmıs bazısınında ısleme bır gun sonra alınmıs bırgun sonra vızeyı vermısler arkadaslar bı bakın goruceksınız bu konuda fıkrı olan varmı bu farklılıklar neden. benım basvurumla aynı tarıhte basvurmus bırısı, benımkı bı hafta sonra ısleme alınmıs hala ses yok ,oburu ıse bır bucuk ay sonra ısleme alınmıs ıslem tarıhınden ıkı gun sonra yanı bu ayın 7 sınde vıze vermısler ..
- alper68
- Mezun-BE
arkadaslar yıne dofı.govu ıncelerken baktımda 8 . ayda basvuru yapanlar var ama ıslemde yazıyo bukadar beklermıyız ya bız daha 11. ayda basvuru yaptık yaaa
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
alper 1 ayin kalmis sabir yaa alicaksin dedim sana
- alper68
- Mezun-BE
bener ınsallah benı rahatlatıyosun ama korkuyorum ıste ne bılım
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam