Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
vizesini bekleyen arkadaslar
moralinizi yuksek tutun.keske tr olsaydimda benide oyalasalardi da buralara gelmeseydim bi sebep olsaydida gelmeseydim.isim ailem cevrem en onemlisi dilim derdimi anlatacagim arkadaslarim konusacak kahve icerek dertlesecek komsum....vs.bunlari tr de biraktim.burda tek basimayim....
anlayin artik.?.....
moralinizi yuksek tutun.keske tr olsaydimda benide oyalasalardi da buralara gelmeseydim bi sebep olsaydida gelmeseydim.isim ailem cevrem en onemlisi dilim derdimi anlatacagim arkadaslarim konusacak kahve icerek dertlesecek komsum....vs.bunlari tr de biraktim.burda tek basimayim....
anlayin artik.?.....
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag
arkadasalr nasilsiniz ya kusura bakmayin buaralar gec cevap falan yaziyorum ama okul cok yogun geciyor hic vaktim olmuyor umarin herkes iyidir kolay gelsin iyi calismalr
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com
http://www.sekerpinari.azbuz.com
-
- Mezun-BE
selam bener can oysa ilk geldiginde ne kadar heycanliydin hatirlarsan anlatirken dahi ardi ardina siraliyodun planlarini yapmak istediklerini hatirlarsan ilk aylar zevkli gecer demistim sana 3 ay sonra gercek izdirap basliyo sonrada bi tr havasi alip gelmek biraz olsun rahatlatiyo cok sukur 21 aralikda 18 gunlugune tr ye gittim tam 5 ay sonra o 5 ay duygularimi anlatamam ama sen simdi beni iyi anlarsin bende senin yazdiklarini anlatmaya calistim arkadaslara banada acele etme derlerdi simdi aynisini sen ve bende diyoruz aldik boyumuzun olcusunu Allah hepimizin gelenlerin ve gelmeye calisanlarin yar ve yardimcisi olsun.ne konussak bos O nun dedigi oluyo ordada burdada olsak canimizi bize bagisladigi icin sadece sukurden baska yapcak bisii yok.sevgiler
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
-
- Mezun-BE
nil yazdı:selam bener can oysa ilk geldiginde ne kadar heycanliydin hatirlarsan anlatirken dahi ardi ardina siraliyodun planlarini yapmak istediklerini hatirlarsan ilk aylar zevkli gecer demistim sana 3 ay sonra gercek izdirap basliyo sonrada bi tr havasi alip gelmek biraz olsun rahatlatiyo cok sukur 21 aralikda 18 gunlugune tr ye gittim tam 5 ay sonra o 5 ay duygularimi anlatamam ama sen simdi beni iyi anlarsin bende senin yazdiklarini anlatmaya calistim arkadaslara banada acele etme derlerdi simdi aynisini sen ve bende diyoruz aldik boyumuzun olcusunu Allah hepimizin gelenlerin ve gelmeye calisanlarin yar ve yardimcisi olsun.ne konussak bos O nun dedigi oluyo ordada burdada olsak canimizi bize bagisladigi icin sadece sukurden baska yapcak bisii yok.sevgiler
En son bener can tarafından 19 Oca 2008, 21:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
arkadaslar nerdesınız ne alemdesınız nasıl gıdıyo kımseden ses cıkmıyo yokmu kımsede bı gelısmee
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
yok alper ya ne ses ne soluk yok yani sende takip ediyosundur dofiyi orda çıkanların sayısı o kadar azki allah yardımcımız olsun bakalım ne olacak ama ben 3 ayda falan çıkcana inanmıyom bu vizenin...
-
- Beginner
selam arkadaslar.arkadaslar ben ab vatandasi ile evliyim.belcikaya gitmek istiyorum..pasaport ve pin kodunu aldim..konsolosluguda aradim sanki benden dünyalari istiyorlar.bir ton evrak.istedikleri evraklari not alirken bile baya zorlandim.arkadaslar vize icin ne gibi seyler yapmam gerek..ben su anda trde calismaktayim.benden isyeriyle ilgili bi ton evrak talep ediliyo benim korkum is yerinin bu evraklari vermemesi..lütfen bana yardimci olurmusunuz.simdiden cok tskler..efekentli
-
- Mezun-BE
selam nilibrahim
bende belcikadayim 3 ay oldu geleli. 3 ay vizeyi bekledim tr de.bende calisiyodum ama isten cikmistim is yerinin sadece ismini verdim doldurdugum evrakta is yeriyle ilgili bisey istemediler senin durumun farkli olabilir.
bende belcikadayim 3 ay oldu geleli. 3 ay vizeyi bekledim tr de.bende calisiyodum ama isten cikmistim is yerinin sadece ismini verdim doldurdugum evrakta is yeriyle ilgili bisey istemediler senin durumun farkli olabilir.
-
- Mezun-BE
selam nilibrahim yolun basindasin allah kolaylik versin is yerin neden vermesinki evraklari sonucta sen evlenmissin onlari yuz ustu birakmiyosunki alperin ve banercanin yazilarini takip edersen neler yapmak gerektigini ogrenirsin benercan gelene kadar cok cekti o yuzden gecmis sayfalarda herseyi bir bir anlatti size kolaylik olsun diye alperde halaa beklemekte allah hepinizin yardimcisi olsun o toplaginiz evraklari sadece 1 kactenesini alip kalanini size geri verecekler vizeyi alirken ne ssacma demi madem geri verecektiniz beni neden bu kadar ugrastirdiniz aptallar diye cok kufur etmistim :)konsolosluklarda karsilasacaginiz her kotu muamaleye hazirlikli olun sizi yerin dibine bile sokup cikariyolar nedenmi?sucun TURK ve MUSLUMAN olmak buradaki siniftaki ispanyol,brezilyali,taylanli vs vs arkadaslarima vizeyi nerdeyse eve goturceklermis )Banercan nilibrahimi selamladiktan sonra sana yazayim bacim istanbula giderken ankara aktarmali gittim belcikadaki evimden oglen 12 de ciktim 14.15 de ankaraya uctum 3.5 saat surdu tr saatiylede aksam 8 de istanbula uctum anlican saat 10.30 da aileme anama kavustum anam yol hic bitmedi kalbim cikacak gibiydi tr de ankaraya inince pasaport kontrolunden gecerken anladim vatanima gittigimi ne dusunmustum biliyonmu sanki bi daha hic istanbulu goremeyecegimi istanbula inince bebek yuzlu karsedim burak canim (ablasi kurban olsun onu verene )disarda ablasini bekliyo onu gorunce tutamadim kisss kendimi bi daha gorcemi sanmiyodum anam 5 ay ne kadar uzun geldi bana burda esiminde benimde kan bagi olan bir kimsemiz yok bacim kiss en guzelide ne biliyonmu iner inmez herkes benim dilimi konusmasi etrafimdaki konusulanlari anlamam mutis bisii yaa acayip duygulandim o zaman neyse mucadelei yolculuktan sonra anama babama 2 tane yigenlerim burcak ve merve kiz kardesime kavusmanin sevincini anlatamam banercan sonrasini biliyon iste birkac gun sonra basladik pazar pazar gezmeye bacim memleketimizde aradimiz herseyi pazardada buluyoz yaa kendili dilimden birisi ile pazarlik yaparak alisveris yapmayi ozlemisim kizzz banercan birsuru sey aldim ucuzucuz thy ile gittim 40 kg valizim vardi dnustede aynisini doldurdum getirdim yatagim yine ayni rahatlikda duruyo valla 5 ayin ardindan misil misil uyku cektim kiss yastigim kus tuyu burdaki ortopedikmis anam ben yinede rahat degilim esim telefonda sordu ne hissediyon diye ne olsun evime geldim iste dedim orda misafirmisim dedim benim gercek evim halaa burasiymis dedim ama gercektende ole kiss valla ole hissettim hani diyolarya kocaya gidince geldiginde baba evi eskisi gibi olmuyo diye valla eskisindende rahat oluyomus onu diyen halt etmis valla cok rahatti 18 gun neki kizzz tam alisirken gun bitiyo bol bol resim cektim sonrasi malum istee acik ceza evine geri dondum ( avrupaymis valla tr de sartlarimiz biraz iyi olsa bigun durmam parasizlik degilmi belimizi buken buda kadermiz donunce anladimki ben bu eve aitim anam en iyisimi sen eve alismaya calis birak temizlikci gib davranmayi dedim donup dolasip yine buraya geldigine gore artik kabul et gercekleri dedim anladimmi beni banercan kisacasi anladimki gurbetciler kervanina bende eklenmisim (( ama yinede 18 gun degil 18 saat bile olsa gitmeyee gormeye deger bacim.darisi senin basina bacim.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
-
- Mezun-BE
vallahi bacim nil
sen anlattin ben agladim.tr den kalan son parlament sigaram vardi onu ictim simdi.(burda parlament yok arkadaslar almanyada varmis bi kac tane daha varda onuda sonra icicem yine buranin sigarasina devam)valla dun kocamdan izin aldim bende mayista doldurunca gidicem senin gibi bi 18 gun yaparim insallah.
sen anlattin ben agladim.tr den kalan son parlament sigaram vardi onu ictim simdi.(burda parlament yok arkadaslar almanyada varmis bi kac tane daha varda onuda sonra icicem yine buranin sigarasina devam)valla dun kocamdan izin aldim bende mayista doldurunca gidicem senin gibi bi 18 gun yaparim insallah.
En son bener can tarafından 20 Oca 2008, 13:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.