ind -gemente

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
golgece
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: uskudar
Yabanci_Ulke: rotterdam

ind -gemente

Mesaj gönderen golgece »

arkadaslar buraya geldikten soonra 72 saat icinde polise haber vermemiz gerek aradik polis ind dior ind polis dior neyse martin 2 sine randevu verdiler bugun gittik beledieyeye martin 2 sinde ind le gorusmenizden yarim saat once gelin kayit yapalim dediler yalniz dogum kayit ornegi istediler/(BUNU TR KONSOLOSLUGUNDAN HALLEDEBILIRMIYIM HEMEN VERIRLER MI YOKSA 1 AY ICERSIINDE MI)
BIR DE IND ABARTMIORUM 20 YI GECTIN KAGIT YOLLAMIS DOLDURULACAK NASIL ISTIR ANLAMADIM / BIRDE VEREM VAR MI YOK MU FLIM FALAN CEKILCEKMIS BUNU NE ZMN YAPTIRMALIYIM RANDEVUMDAN BI GUN ONCEMI DAHA SONRAMI_?
ONUDA KAYIT OLDUKTAN SONRA IND DEN OTURUM KATIRINI BEKLIYECEZ INSALLAH RABBIMIN IZNIYLEN ONLARDA GELDIKTEN SONRA BU OKUL IISI NASIL OLUYOR / BIRDE ASKERLIK TECILI NASIL OLUYOR IS YOK ISSIZLIK KAGIDI ALIP OTURUM KARTIM GELINCE INSALLAH O SEKILDE TECIL OLABILIOMU VE DIYELIMKI 1 SENELIK OTURUM KARTIYLA NE KADAR TECIL OLUYOR YASAMIS YADA BILEN ARKADASLAR YARDIMLARINIZI ESIRGEMEYIZ TOT ZIENS

sillyseagul
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: antalya
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: ind -gemente

Mesaj gönderen sillyseagul »

dervis unal
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: nevsehir
Yabanci_Ulke: hollanda-zwolle

Mesaj gönderen dervis unal »

askerlik konusunada ben cevap vereyim.eger issizsen is bulma kurumuna gidip kayit olman gerekiyor (bunu internettenden kendinde yapabiliyorsun bsn no ile) daha sonra bi kac evrak daha alip konsolosluga gitmen gerekiyor.diger evraklar aklimda yok nette bulabilirsin konsoloslugun sitesinde.daha sonra askerligini erteleyebiliyorsun oturum kartinin suresi kadar erteliyorlar

Kullanıcı avatarı
golgece
NT1
NT1

Mesaj gönderen golgece »

bu verem kontrolunude mi randevu heryere randevu bune yaw gec mi veriliyor ki yarin bi randevu alalim nasil alicaz telefondan mi yoksa giderek mi almaliyiz.okul isi kafami cok yoruyor neden arastirmaliyim okulu?acaip bi soru oldu ama okul da sikinti mi oluyor ondan sordum.dogum kayit ornegini tr den aldiririm heralde oturum kartiyla beraber bsn numarasi geliyor yada belediyeye kayit olduktan sonrami geliyor.tesekkurler sillyseagul.

dervis unal sana bi sorum daha var dovizle askerlik yapmak icin sart mi 3065 gun calisiyor olmak baska turlu oluyor mu ?sanada tskler

sillyseagul
Mezun-NL
Mezun-NL

Kullanıcı avatarı
Bluue
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Turkiye-Manisa-Izmir
Yabanci_Ulke: Belcika-Antwerpen simdi NL- Amstelveen

Mesaj gönderen Bluue »

20/08/2010 AileBirlesim basvuru
1/10/2010 NL'deyim > 7/10/2010 BE'deyim
15/11/2010 Mulakat tarih belgesi
25/01/2011 Esim mulakata girdi ve 5aylik oturum
12/04/2011 5 aylik oturum kartim
12/09/2011 Mutlu son!!! 5 yillik oturumum elimde

Kullanıcı avatarı
golgece
NT1
NT1

Mesaj gönderen golgece »

bugun almislar dogum kayit ornegini ama kagitta formul a yaziyor ama 3cu maddede dogum kayit ornegi yaziyor dogrumudur ve birde bunun orjinali asli farkedermi

sillyseagul
Mezun-NL
Mezun-NL

Kullanıcı avatarı
golgece
NT1
NT1

Mesaj gönderen golgece »

tarihi onemli 6 ay once almistik o yanimizda duruyor tarih problem olurmu ki

Kullanıcı avatarı
Bluue
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Turkiye-Manisa-Izmir
Yabanci_Ulke: Belcika-Antwerpen simdi NL- Amstelveen

Mesaj gönderen Bluue »

golgece yazdı:tarihi onemli 6 ay once almistik o yanimizda duruyor tarih problem olurmu ki

Bildigim kadariyla Formul A ve Formul B belgelerinin suresi olmuyor bende 2010 yilinda buraya gelirken almistim gecen ay Hollandaya tasindik yerlestigimiz belediyeye kayi yaptirmak icin gittik ve ayni 2010 aldigim Formul A ve Formul B belgesini verdim kayit yaptilar sorun olmamisti...
20/08/2010 AileBirlesim basvuru
1/10/2010 NL'deyim > 7/10/2010 BE'deyim
15/11/2010 Mulakat tarih belgesi
25/01/2011 Esim mulakata girdi ve 5aylik oturum
12/04/2011 5 aylik oturum kartim
12/09/2011 Mutlu son!!! 5 yillik oturumum elimde

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön