Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
yyy53 pasaport turkıyede konsoloslukta beklıyo vıze cıkarsa vızenı pasaportuna yapıstırırlar ups ıle gonderırler yanı pasaportun hıcbıyere gıtmıyo dostum bu arada sen hollandadanmı gecıp basvuru yaptın bıraz anlatsana durumunu yyy53
-
- Beginner
tamam saol cevap icin ben belcika vatandasiyim belcikada dogdum ama turkiyeden evlendim esimi getirmek isitoyrum hayirli gunler.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
su 07 12 2007 tarihine bak ve tam 3 ay hesapla. bi bakmissin erkenden gelivermis
-
- Beginner
arkadaslar iks sitesine baktim bugun pasaport ups se teslim edilmistir yaziyor bu ne demek vize cikti mi ?? hayirli gunler
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
-
- Beginner
ben basvuruyu 07/12/2007 de yapmistim ama allaha sukur cabuk cikti darisi sizin basiniza allah hayirli yapsin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
cozı bılmıyorum valla senmı benmı kafayı yemek uzereyım sımdı yyy53 belcıka vatandası oldugu ıcın kısa suruyo bızımkı nlden oldugu ıcın uzun surecek uzun surse onemlı degıl onemlı olan vıze cıksın artık her sabah kabusla uyanıyorum ve her telefondan korkar oldum her gun korkuyla bakıyorum dofıye cok korkuyorum yaffffff
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Trabzon
- Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen
Merhaba arkadaslar bende belcikadayim belcika hakkinda bilgisi olanlar biraz bizleri bilgilendirirlerse sevinirimm.. Ornegin OCMW veya ev satin alma konularinda olabilir...
-
- Mezun-BE
Selam ALPER,COZI 03,BANERCAN ve diger arkadaslar herkese selamlar olsun.Yasgok sen zaten belcikdaymissin ne konusunda bilgilenceksinki?burda gezen arkadaslarda belcikaya gelmek hakkinda bilgi isteyen arkadaslar cogunlukla sende bilgi varsa sen ver onlara arkadasim Alper ve Cozi03 biraz daha sabir cogu gitti azi kaldi COZI03 sen dofideki 1.aydan beri vize bekleyenleri her zaman dikkate alma dofi sitesi bazen yaniltiyor benim arkadasima vize cikmis 3 ay olmus vizenin gunu bitmek uzereyken aradilar gel vizeni alsana gunu doluyo diye anlican oda dofi sitesinden herzaman takip etti ama gorunmedi sende onlara bakip kafayi falan yeme buna gerek yok cunku ben cok kotu olanlari gordum ve biliyorum siz kis ayina denk geldiniz yazin basvuru yapanlar cok bekliyor kisin aile birlesimi vizesi cok olmuyor.Size tavsiyem gelmek icin acele etmeyin orada kaldiginiz her dk yi degerlendirinnnn.BANERCAN sen nasilsin?nasil geciyo gunler ?okula basladinmi?merak ediyom bildir bana arkadasim.herkese kolay gelsin.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.