Vizem çıkmış arkadaşlar;)
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- imyourmiracle
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
- kayseri_guzeli
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Utrecht
Re: Vizem çıkmış arkadaşlar;)
1 MAYIS 2012 Hollanda'dan basvuru
7 MAYIS 2012 Basvuru isleme alındı
31 MAYIS 2012 Vize pozitif )
- imyourmiracle
- NT1
- kayseri_guzeli
- Beginner
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
mrb arkadasim nl ye gelirken kisa kolluyla gelme bak burasu tr gibi sicak degil uzun kolluyla gel biz burda hala kislik mont giyiniyoruz tr nin sicagini cok ararsin ona gore ins hayirlisiyla gelrsin ha bide aklima gelmisken ucaktan inip pasaport kontrolune geldiginde yaninda nl bilen birini ayarla ucakta rica et beraber gecelim diye yoksa sana soru sorarlar hollandaca iste ilk defami geliyorsun hollandaya ne kadar kalacaksin falan diye sende anlamayip cevap veremessen problem yasarsin o an orda korkmana gerek yok merak etme seni almamazlik flan yapmazlar kesinlikle ama kisa ve kolay soru sorarlar nlye ilk defa girdigin icin bilgin olsun allah yolunu acik etsin kardesim
- imyourmiracle
- NT1
- imyourmiracle
- NT1
bugun ind ye gittim istenen evraklari verdik,,ind ye giderken pasaport kopy istiyorlar, butun sayfalarin fotokopisini gitmeden yaparsaniz orada fazladan beklemek zorunda kalmazsiniz,,esinizin sadece on ve arka sayfasinin fotokopisini cekiyorlar,, sizinkinin her sayfasinin fotokopisi lazim gitmeden once yaparsaniz kolaylik olur ,,saygilar,,gittik evraklari verdik,,,en gec 3 hafta icinde cvb gelicek,islemlerim tamamlaniyor,,hayirlisi diger bekleyen arkadaslarin basina,,ind de 300 euro para yatirilicak unutmadan soylim,,
- kayseri_guzeli
- Beginner