Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Mesaj gönderen prenses »

slm arkadaslar dofi ne?

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

prenses dofı brukseldekı vızeyı veren kurum anladınmı bız basvuru yapınca bı numara verıyolar ya (gercı benım esım dofıyı aradı ogrendı bana soylememıslerdı ) bu numarayla dofının sıtesınden takıp edebılıyosun

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

pasaport ya da pin kodu degıl dımı bu numara?

nilibrahim
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen nilibrahim »

selam arkadaslar...ben 15 subat 2008 saat 08:30 randevü aldim fakat sorum su:pasaportum o tarihe kadar 2 ayi gecmis olacak bunun bi sakincasi olur mu?birde orda iken mülakat yapilcagini söylediler onlarin sorulari nedir ve nasil cevaplamam dogru olur lütfen beni bu konularda bilgilendirirmisiniz.simdiden cok tskler...efekentli..

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

selam niliibrahim.ben 8 ay nce falan istanbuldaki konsoloslukta mulakata girdim cok komik seyler sordu kadin bak aklima gelenleri yazayimda gul biraz :)ozel camekanli bir oda kadin oturdu onunlada aramizda cam vardi mikrofondan konustuk dosyalari istedi verdim tek tek kontrol etti sonra eksik varmi diye bakti sonra basladi bana sorular sorup notlar almaya sorular tamamen sasirtmaca gercek evlilik olup olmadigini anlamak icin anlican nerde tanistiniz,kim tanistirdi,akrabalik varmi,nisan yapildimi,dugun yapildimi resimlerin varmi,imam nikahi oldumu,evlendikten sonra nerde kac gun kaldiniz,nikah sahitlerinin adi soyadi nedir,esinin arabasi evi varmi arabasi ne model,maasi ne kadar,ortak banka hesabiniz varmi,esinin ayak numarasi,kac beden pantolon giyiyor,en sevdigi yemek ve hic sevmedigi yemek,hangi dilde konusarak anlastiniz,esin yatagin hangi tarafinda yatiyordu sen ne tarafta yatiyordun :) ben dugun yapmadik nikah yaptik dedim neden siz turkler dugunu seversiniz bir kez evleniyon dedi bende hayat sartlari para yok dedim :) dugunde ne hediyeler takildi,esin sana ne hediye aldi,aklima gelenler bunlar nilibrahim ama inanki daha cok var hazirlikli ol bazen hicde sormuyolarmis bellide olmuyomus ama ayni sorulari tekrar tekrar soruyolar sasirtmaca olsun diye ama sen sakin ol rahat davran evraklari seri sekilde uzat sonra belki unuturlar falan cikana kadar sana dosya numarasi vermezlerse daha dogrusu sana bi dosya vercekler onun en tepesinde senin dofi den takip edebilecegin dosya numaran var eger sana o dosyayi vermezlerse cikana kadar cikista kibar bi dille sorarsin takip icin her hangi bir dosya numarasi vercekmisiniz falan diye bana vermediler sonradan konsolokluga gidip aldim mulakattan sonra biz sana mektupla cevap yollariz demislaerdi ben geleli 6 ay oldu halaa mektup gelmemis eve :) kolay gele arkadasim.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.

nilibrahim
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen nilibrahim »

selam sekerpinari..benim 15 subatta randevüm var..ama benim pasaportum 1 yillik(04.01.2009) son tarih.asagi yukari 2 ay oldu yani bu bir problem yaratirmi cünkü basvurudan itibaren en az 1 yillik olmali diyor vede mülakattta ne gibi sorular soruluyo nasil cevap vermem uygun olur.cok tskler..

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

nilibrahim mulakatta bana neler sorduklarini senin icin uzun uzun yazdim sanirim dikkate almammissinki hemen altinda ayni soruyu tekrar sekerpinarina sormussun :) zaten bildiklerimi artik kimseye yazmicam bu sitede herkes baksin basinin caresine :) hadi eyvallah en iyisimi uzaktan takip etmek :)
iyi seyler onu en az beklediginde olur.

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: osmaniye
Yabanci_Ulke: belcika hamont

Mesaj gönderen bener can »

merhaba nil
okula basladim sali aksami 6 30 da okula kayit oldum zaten 4 kisi fazla almislar sinifa bende 5 oldum benden sonrada kayit olanlari almadilar sansliyim yani az daha evde dursam bos bos kafayi yerdim okul gecen hafta baslamis zaten ben gecen haftaki derse gec kayit oldugum icin gitmedim.neyse okul da esim sinifa birakti gitti.eyvah dedim tr yok bener kizim napican sanki ilk okula baslayan cocuklar ailesini ister ya sinifin kapisinda anneleri bekler.bende onun gibi ama bekleyenim olmadi kapida.neyse hoca girdi sinifa tanistik tr oldugumu soyledim baska dil bilmedigimi soyledim bana tam onumde oturan bir tr le tanistirdi ohh bee dedim neyse onun yaninda derse devam ettim ama hoca cok tatli cok seker bi kadin surat mimikleri ilgisi alakasi hele anlamadigin zaman hemen yanina geliyo zaten senin suratindan belli dersi anlamadigin ya cok guzeldi bide bu aksam gidiyorum haftada 2 gun.evde tekrar yapiyorum bide cantama gore defter aldim sozlugum var bende durum bu haa okul icin 20 euro verdik ehliyet degisti 3 gun icinde veriyolar 16 lira degistirdim bide ehliyeti tercume ettirmistim beringende bu kadar bacim senin zamanin nasil geciyo okula gidiyomusun.ben nl gidiyorum alisverise burda almiyorum hic bisey.sinirdan gecerken butun bildigim dualari okuyorum...

Kilitli

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön