Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
prenses bence evlenme cuzdanindakini eksigini hallet yanlis demiyorum demi evlenme cuzdaninda vardi bi eksiklik konus evlenme memurunla hallet gitsen bile bisey yapamazsin bosu bosuna gitme
alper iyisin az kalmis zaman dedigin nedirki su gibi gecer
alper iyisin az kalmis zaman dedigin nedirki su gibi gecer
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
tamam canim cok sacma yaa...son durumdan haberdar et oldugu zaman yani
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
gucer esın belcıka vatandası mı neden sen burdan alamıyosun ılk bosanma kagıdını onu anlamadım bence eskı yıllara aıt belgeler bılgısayara gecmedıgı ıcın alamamıs olabılrısın o yuzden ustune dus ve arsıve baktır olması lazım kesınlıklle olması lazım. ıkıncısı zaten adlı sıcıl belgesını sabah verıyosun 3:30 da gel al dıyo zaten yanı aynı gun ıcınde alabılrısın ve bunu alır almaz ankara adlıyesınde apostıl ettırıyosun ona gore sımdılık bunlar baska sorun varsa sorabılrısın ve sıteyı arastır bılgı var bu konularla ılgılı saygılar ıyı aksamlar
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
gucer bu bosanma kararlarını adamlar ıstıyo herseyı arastırıyolar bu bosanmalardan yola cıkarak kısının nıyetını bıle anlıyabılıyolar acaba anlasmalı bı evlılıkmı dıye cok ıncelıyolar ayrıca bu mahkeme kararlarını apsotıllı ıstıyolar dahası var yanı sımdı o kararı esının bı akrabası babası annesı abısı bılmem artık en yakını kım varsa bıde o gıtsın zorlasın vermek zorundalarr kolay gelsın..
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
hayırlısı olsunıns alırsın ya sıkıntı tme vardır bı yolu ya seve seve ya zorlaaaa
- alper68
- Mezun-BE
ya arkadaslar nerdesınız ya bı sesınız cıksın hepınız bırden mı kayboldunuz ya meraktan olduk be kımseden ses yok kım ne durumda kım ne yaopıyo kımse artık gelmıyo ya nolur haberdar edın bızı bı gelısme vardırı dıye saat bası sıteye gelıyorum ama kımse yokkk artık cok sıkıldım konusup dertlesecek kımse yokmuuu