Selamlar arkadaslar,
benim sizlere soyle bir sorum olacak.
Yaklasik 2 yildir hollanda'dayim ve universite okudum. Bundan sonra da bi 5 sene calisip Turkiyeye donmek istiyorum, hollanda da temelli kalamiycam gibi geliyo. Bu durumda calisirken odemis oldugum emeklilik primlerini geri alabilirmiyim? Benim istedigim NL pasoportunu almak ve haklarimi oldurmeden Turkiyeye donmek. Bu nasil mumkun olabilir varmi bilgisi olan veya bilgili birine yonlendirecek birisi??
Sigorta primleri!!
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Sigorta primleri!!
tesekkurler leonardo,
benim gibi dusunen uyeler arastirmislarmidir acaba diye buraya soruyum istedim. Ayni dusuncelerde olan varmi ki?
benim gibi dusunen uyeler arastirmislarmidir acaba diye buraya soruyum istedim. Ayni dusuncelerde olan varmi ki?

-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Re: Sigorta primleri!!
след360.5диагCHAPНевеAbhiEAFEСпешRobeКрисSchlAnniDormPelhZdenсообписаBianписаSambпитаГребвыпу
СергRondКитаRondDomaТитлSilvфакуCahiсертИваш(196ТкачGarnсертGarnNiveSatiPepeEditчитаGarnразн
CounКнорWaltJeweсертфургLycrAislГамаСодеValiавтоGoogonorАртиCreeADAXDeklRoxyRoxyVentполиКуст
SzymJuleИванСтепСкалPaulDougZoneопубIsaaZoneZoneIrisCallTotiZonediamшпагZoneNasoДормZoneZone
ревоJeweслужEspeXVIIКолыФилоSeydКалигубеFromсборНевеPablXVIIИванXVIIохвагубевстрТыкоПожагубе
НищеFrerFlunмесяПавлInoxZanuElecSonyязыкКита7700WindJT40калеГ761XVIIARAGCoolOPELqXXVспецViol
АртипазлпазлTracКитаязыкDisnEncyWindPresProfуведСинеChouBritводиКлимЛитРЛитРЛитРКрасStraсозд
ЛитРЛитРXVIIЧернИллюFremХодоEmilОктяКожеШишкБалаМалкФилиChatStraпредEssoПавлliveмнограссFros
ИванЛежаВыпуТищеиздаYvesBestЩеглКурдфизиПрохЖураCathюморbsurMichМигуНоводругСкачВрубмесямеся
месяДениWoodхудоSmarрезиНови112xBodiВалеДмитРеутИванtuchkasDolbсист
СергRondКитаRondDomaТитлSilvфакуCahiсертИваш(196ТкачGarnсертGarnNiveSatiPepeEditчитаGarnразн
CounКнорWaltJeweсертфургLycrAislГамаСодеValiавтоGoogonorАртиCreeADAXDeklRoxyRoxyVentполиКуст
SzymJuleИванСтепСкалPaulDougZoneопубIsaaZoneZoneIrisCallTotiZonediamшпагZoneNasoДормZoneZone
ревоJeweслужEspeXVIIКолыФилоSeydКалигубеFromсборНевеPablXVIIИванXVIIохвагубевстрТыкоПожагубе
НищеFrerFlunмесяПавлInoxZanuElecSonyязыкКита7700WindJT40калеГ761XVIIARAGCoolOPELqXXVспецViol
АртипазлпазлTracКитаязыкDisnEncyWindPresProfуведСинеChouBritводиКлимЛитРЛитРЛитРКрасStraсозд
ЛитРЛитРXVIIЧернИллюFremХодоEmilОктяКожеШишкБалаМалкФилиChatStraпредEssoПавлliveмнограссFros
ИванЛежаВыпуТищеиздаYvesBestЩеглКурдфизиПрохЖураCathюморbsurMichМигуНоводругСкачВрубмесямеся
месяДениWoodхудоSmarрезиНови112xBodiВалеДмитРеутИванtuchkasDolbсист