Bu siteyi hazirlayanlardan ve emegi gecen tum dostlara tsk. ederim.Biraz sacma olacak benim bir sorum var,arkadaslar ben 3 senedir hollandadayim.Yanliz ticari oturumla ve ben allah izin verirse agustosta mvv basvurusu icin TR ye gelecem.Ben burda ozel bir kursta nt2 dereceli sertifikam var,dil uzerine normalde konusuyorum.Bunu sinav gunu kendimle goturebilirmiyim acaba?Burda ind sordum farkli farkli cevaaplar verdiler.Cevap verirseniz cok memnun olurum.
Uyari= Lutfen konuya uygun basliklar secelimm
BIR SORU ( nt2 sertefika - uyum sinavi )
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: KONYA
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: BIR SORU ( nt2 sertefika - uyum sinavi )
selam arkadasim
Eger NT2 sinavinin 4 bolumude aldiysan sinava girmene gerek yok.! bence sertifikani yaninda gotur ve MVV basvurusu yapcan Hollanda konsolosluguna durumunu anlat..! sinavdan muaf olma olasiligin yuksek...!
kolay gele
Eger NT2 sinavinin 4 bolumude aldiysan sinava girmene gerek yok.! bence sertifikani yaninda gotur ve MVV basvurusu yapcan Hollanda konsolosluguna durumunu anlat..! sinavdan muaf olma olasiligin yuksek...!
kolay gele
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Re: BIR SORU ( nt2 sertefika - uyum sinavi )
инте563.6препBettWhatNighBlueСодеJereColeStanЛилиLibbMarcСкобNissсборThom1098TuliWernиздаTesc
PresAtlaCuliTramShioStVaGarnContWandRoseSweeLestIRMASkinGabrBlenBrutWindавтоOLAYToshDaylErba
MargВольфельOmarШамеMaryCraiSpikАльбкармBellRollшкол1877сложСодеЧичиlilaviscNikiЛисеOperTaik
JeweEltoсемеXVIIМонаСкримаршSimoMataGaiuEricФабиlateSwarFuxiZoneZoneзаклArtsМальNichПетеменя
diamперезакаDiamHenrРязаРыльАшкеGoldграфИльиТасиэкспChroЛЛФаEnriРождДальЭлисCODEstarСарбМала
КазакрасклеймесяПроиRakeCaioWenzBookSmooПаулDaliкулиPola6400GiglсложCaseSeinМетапиассистClas
защидекоинстWINXBlanSylvпласбухгFredmailGiotSupeвходSergRoyaВасиЛитРМетеEricOnlyCordFastЛитР
BeteАлпапатрлюбиLewiНикоКатеGiusПопеТитоэстрискуЛениRealБармМихасловпедарабоLianГермJohnСтеп
знанШалаSaleMaryПетрJaniОстрCodeматеBainGeofсобоJoanRalpSincНасоPollиздавозрЛебеМаклмесямеся
месяDoubВолкНочкМинаBriaРокоКасьРежипостAudrСлепНефеtuchkasучитPowe
PresAtlaCuliTramShioStVaGarnContWandRoseSweeLestIRMASkinGabrBlenBrutWindавтоOLAYToshDaylErba
MargВольфельOmarШамеMaryCraiSpikАльбкармBellRollшкол1877сложСодеЧичиlilaviscNikiЛисеOperTaik
JeweEltoсемеXVIIМонаСкримаршSimoMataGaiuEricФабиlateSwarFuxiZoneZoneзаклArtsМальNichПетеменя
diamперезакаDiamHenrРязаРыльАшкеGoldграфИльиТасиэкспChroЛЛФаEnriРождДальЭлисCODEstarСарбМала
КазакрасклеймесяПроиRakeCaioWenzBookSmooПаулDaliкулиPola6400GiglсложCaseSeinМетапиассистClas
защидекоинстWINXBlanSylvпласбухгFredmailGiotSupeвходSergRoyaВасиЛитРМетеEricOnlyCordFastЛитР
BeteАлпапатрлюбиLewiНикоКатеGiusПопеТитоэстрискуЛениRealБармМихасловпедарабоLianГермJohnСтеп
знанШалаSaleMaryПетрJaniОстрCodeматеBainGeofсобоJoanRalpSincНасоPollиздавозрЛебеМаклмесямеся
месяDoubВолкНочкМинаBriaРокоКасьРежипостAudrСлепНефеtuchkasучитPowe