temel yerlesim bilgi sinavi puan denkligi nedir acaba?

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

temel yerlesim bilgi sinavi puan denkligi nedir acaba?

Mesaj gönderen sansli »

arkdslar ben sinavdaAn ilk bolum 100 ikinci bolum 33 almisim ve sinav kagidinda a1 yaziyo bu sekilde bilgim varsa hollandaya geldigimde dil okulunda hangi seviyeden baslayabilrim acaba hollanda vatandasligina gecmek icin daha kac seviye yukselmem lazim acaba cok merak ediyorum lutfen yazarsaniz sevinirim arkdslar,,,net 600 kelime asagi yukari 700 kelime ogrendim,,,konusulanlari anliyorum yazimda iyi sayilir nl ce,okumam da fena degil.biraz konusmada ve cumle kurmada problemim var sizce hangi seviyedeyim bilen arkdslar fikirlerinizi bekliyorum,,,simdiden tesekkurleer,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

fyesil
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: temel yerlesim bilgi sinavi puan denkligi nedir acaba?

Mesaj gönderen fyesil »

gokkusagı
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven

Mesaj gönderen gokkusagı »

Bende uyum sınavında aldıgın puan orda gecerlı dıye bılıyordum ama ne derece dogru bılmıyorum.Hollandaya gıden arkadaslar bu konuda bıldıklerınızı yazarmısınız??
Sımdıden tesekkurler.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

tskrler arkdslar cvpladiginiz icin,,evet oraya gidipde o surecten gecen arkdslarimiz yazarlarsa bilgilendiririrlerse bizi cok seviniriiz simddien tesekkurler...
hollandadayim(2008-5)

helin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Den Haag

Mesaj gönderen helin »

gokkusagı
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven

Mesaj gönderen gokkusagı »

Tesekkurler helın arkadasım cevabın ıcın,
Insallah sende bır an once okula baslarsın.

Allah hepımızın yardımcısı olsun..

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

arkdslar oraya gittigimizde eeger sinav sonuc kagdina bakiolarsa mutlaka bi etkisi olmasi lazim,,,ben suanda kendi cabalarimla 600 net ongeveer 700 kelime biliyorum,,,konusulanlari az cok anliyorum okuduugmuda anlayabiliyorum azcok ,,,tek problemim konusmada baslio yanlis konusma korkusu var :)
hollandadayim(2008-5)

sunar20
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen sunar20 »

selam arkadaslar ben buraya 7 ay once geldim oturum kartim 4 ay sonra geldi ve oturum gelmeden bir islem yapamiyorsun ama istersen ozel kurslardan yada unuversitelerde de dil kursu var ama bunlar parali olanlar eger belediyenin belirledigi okula gitmek istiyorsan onlar seni cagirincaya kadar beklemek zorundasin ve bu okula gidersen odeyecegin toplam para 270 euro onuda ayda 15 euro olarakda odeyebilirsiniz eger ilk girdiginizde nt2 sinavini alamassaniz sonraki sinavlarin parasini sen karsiliyorsun TR deki sinav sonucunun bir faydasi yok ama dil bilmenin buyuk onemi var okulu 3 aydada bitirebilirsin o sayede cunku sinavi girmek istedigin zamani kendinde karar verebilirsin hatta okula gitme zorunlulugu dahi yok ama nt2 3 yil icinde alamassan para cezasi ve vize proplemi oluyor diye duydum ama bu konumda kesin bir bilgim yok simdilik bilgilerim bu kadar umarim yararli olabilmisimdir.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

arkadasim suanda senin bilgin ne duzeyde kac kelime biliyosun konusman okuman ve soylenilenleri anlaman ne durumda ,,,yani hangi seviyeden basladin okula sinav sonucun kacti acaba,,,ben de gidince hangi seviyeden baslayabilirim bu bilgilerle,,,

sinavin ikinci yani konusma bolumunde 33 aldim,,,surekli alakasi olmasa bile hollandaca konsutum sinavda,,,600 net kelime biliyorum 700 yakinlastim okummam iyi sayiylir yazmam da iyyi fna degil,,,konusulanlarida anliyorum ama tek sorunum cumle kuramiyorum konusmada biraz problemmim var sende hangi seviyeden baslayabilirim biraz bilgi verebilirmisin bu konuda simdiden teskekurler arkdsdm....
hollandadayim(2008-5)

tan_mer
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen tan_mer »

valla arkadaslar hersey o kadar karisik ki buraya geleli 5 ay oldu cok sukur oturum kartimi aldim hesey iyi yolunda ama tum gun evde oturmaktan baska bisey gelmiyo henuz elimden Turkiyede girdigimiz uyum sinavinin burasi ile hic bir ilgisi yok ordaki puana bakarak okula felan baslanmiyo belediyeye basvurdum bende okuldan bi haber gelmesini bekliyorum anlamadigi benim bu memeleke geleli 5 ay oldu dil onemli diye gelmeden once uyum sinavine girdim kazanndimda ama burda yeterli yer yokmus ne sacma madem o kadar onem veriyolar dile neden bekletiyolar kendi cabamla uc bes kelime daha ogrendim yazilan bi cok seyi anliya biliyorum sinavin faydasi sadce bu arkadaslar ogrenebildiniz kadar fazla kelime ogrenin faydasi inanin cok fazla ayrica okula baslamadan once seviye sinavi icin calisin belediyedeki bayanin dedigine gore bize okula ocakta baslayan kisiler 1 yil beklemisler heel apart !!! :x doei

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön