Belcikada kiralik ev ariyorum

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
omerseherr
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Hollanda-Belcika
İletişim:

Belcikada kiralik ev ariyorum

Mesaj gönderen omerseherr »

Arkadaslar belcikada belediyeye kayit olmak icin bir adresimin olmasi gerekiyor.Belcikada limburg civarinda evlere baktim kiralar cok pahaliydi.Bu nedenle tutamadim.Bana islerimin kisa surebilecegi bir yerden ev bulabilecek arkadaslar varmi? Kiralik ev ariyorum. Max.400 euro eve gore kira odeyebiliyorum.Yada evi olupta benim adresi gosterebilecek bir arkadas olursada maddiyatta anlasabiliriz.

Saygilar

Not:Bruksel,antwerpen vb. islerimde sorun cikartabilecek yerleri tercih etmiyorum.

fatih12
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Eskisehir
Yabanci_Ulke: Belcika

Re: Belcikada kiralik ev ariyorum

Mesaj gönderen fatih12 »

www.immoweb.be bu adresden bakabilrisin

omerseherr
Beginner
Beginner
Yabanci_Ulke: Hollanda-Belcika
İletişim:

Mesaj gönderen omerseherr »

Baris tesekkur ederim.
Internet sitelerinden ev bakiyorum.Ancak bireysel sormustum.Cunku immo vb. siteler uzerinden ev buluyorum ama oncelik bize verilmiyor.Ayrica hollandada kaliyorum.

yals
Ogretmen
Ogretmen
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön