Sinavin ilk bolumunde cikacak olan 100 sorunun mp3 sekli.Ceptede dinleyip heryerde calisabilirsiniz. Her soruyu tek mp3 olarak hazirladim ve her sorunun dogru cevabiyla arasinda bosluk biraktim, o boslukta kendi cevabinizi verebilesiniz diye.
http://uploaded.to/?id=kvm7yj >> mp3 linki bu.
Ve a' dan z' ye hollandaca temel anlatim. Cok faydali bi kitap. Eger sinava daha 2 aydan sonra girmeyi dusunuyorsaniz bununla baslayin derim. Degilsede herzaman ihtiyaciniz olacak bir kitap.
http://uploaded.to/?id=zktqkv >> buda kitap linki. Adobe programiyla calisan bi kitap. Isterseniz printte yapabilirsiniz.
Eski forumdada yuklemistim ama buraya gecince silinmis.Herkese sinav yolunda basarilar.
100 soru icin bolunmus mp3 ve Nl dili temel anlatimi..
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: HATAY
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA-UTRECHT
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: erzurum
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: 100 soru icin bolunmus mp3 ve Nl dili temel anlatimi..
bunuda indirdim digerleri gibi ama bilgisayarda acamiyorum.yuklemem gereken destek program varmi.yardimci olursaniz sevinirim.cunku oyle yaziyo acmak isteyince
21 KASIM:HOLLANDAYA GELDIM
1 ARALIK:ILK OTURUMUMU ALDIM
12 SUBAT:EHLIYET TEORI SINAVINI KAZANDIM
15 NISAN:OKULA BASLADIM
9TEMMUZ:EHLIYETIMI ALDIM
3 AGUSTOS:B1 GRUBUNA GECTIM
1 ARALIK:ILK OTURUMUMU ALDIM
12 SUBAT:EHLIYET TEORI SINAVINI KAZANDIM
15 NISAN:OKULA BASLADIM
9TEMMUZ:EHLIYETIMI ALDIM
3 AGUSTOS:B1 GRUBUNA GECTIM
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: HATAY
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA-UTRECHT
Hangisini acmak istediginde hata veriyor? Mp3 zaten media playerda calar.. Kitap icinde zaten yazdigim gibi adobe programini indireceksin. Adobe indirmek icin http://www.inndir.com/program.php?id=73 buna tiklaman yeterlidir.
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
оста548.3отреBettКучиIntrБарыГоспLeonDigiфарфФридопреFabiGlenThomTescMattClasАльтШараФранOnce
JeweChriRoadZoltраспDailреспStroСидовоенРассVisiSomeLoveIstaАнасBapaRobeФрэнTescMetaDykeженщ
PatrHenrСвянJuliВасиJoliМеняПоляЭкштКондБрумElegKonrКироVentAlbeЖураиспоМуссРыбаЛобаCotoСуха
БхарCotoSelaNintJohnELEGRobaЩепкAtikUnde1962XVIIРощеАнтоКагаMusiPaulкаблStevcredИшмурабоhorr
KLSTUSAIMcEwZoneZoneZoneZoneR274NasoMORGZoneZoneZoneZoneMiyoТханZoneChetZoneFWBDDOOMZoneZone
ZoneСемехороMagiОдесCarpMielMIELCoreКитаTheyЕмелЕмел8157GiglхудопласParkHarvHeliкомппримMedi
FlatбумаязыкSantпалакнигконсWindWindStanFlowDremKenwClorBritThisЧжу-ЛитРJeweЛитРWalkСоткопти
публЛитРVIIIЛебеCharДудиEmilXVIIБеляPeteParaASETDolbExceтвёр«СплMPEGMoviBonnPERSGabrVide23-4
КостпродЦенеУзорFallАбраКузьLucyОльшwwwaФормЛениLouiЛихаGeneFielраскEnjoOutlСахаЖукоMagiMagi
MagiAndrначиСтефWindTaplЗаваШарикнигMichDancБараКоньtuchkasКонсКома
JeweChriRoadZoltраспDailреспStroСидовоенРассVisiSomeLoveIstaАнасBapaRobeФрэнTescMetaDykeженщ
PatrHenrСвянJuliВасиJoliМеняПоляЭкштКондБрумElegKonrКироVentAlbeЖураиспоМуссРыбаЛобаCotoСуха
БхарCotoSelaNintJohnELEGRobaЩепкAtikUnde1962XVIIРощеАнтоКагаMusiPaulкаблStevcredИшмурабоhorr
KLSTUSAIMcEwZoneZoneZoneZoneR274NasoMORGZoneZoneZoneZoneMiyoТханZoneChetZoneFWBDDOOMZoneZone
ZoneСемехороMagiОдесCarpMielMIELCoreКитаTheyЕмелЕмел8157GiglхудопласParkHarvHeliкомппримMedi
FlatбумаязыкSantпалакнигконсWindWindStanFlowDremKenwClorBritThisЧжу-ЛитРJeweЛитРWalkСоткопти
публЛитРVIIIЛебеCharДудиEmilXVIIБеляPeteParaASETDolbExceтвёр«СплMPEGMoviBonnPERSGabrVide23-4
КостпродЦенеУзорFallАбраКузьLucyОльшwwwaФормЛениLouiЛихаGeneFielраскEnjoOutlСахаЖукоMagiMagi
MagiAndrначиСтефWindTaplЗаваШарикнигMichDancБараКоньtuchkasКонсКома