Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
koliva
Beginner
Beginner

Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Mesaj gönderen koliva »

Ben burdayim 8-) Bende vizeyi bekliyorum. bugün itibariyle 21 gundur evraklarim brukselde. Biraz daha beklicem anlasilan. Senin kac gun oldu?

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

2 ay ıkıbucuk hafta oldu tık yok kolıva. kolıva anlat ya sen ne yaptın mulakata gıttın mı nlden mı gectın ne durumdasın ardınmı hıc ne dıyolarr gelısme varmı merak edıyorum anlat kolıva

koliva
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen koliva »

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

cozı ınsallah cıkacak az kaldı sabret ya dedıgın gıbı umut bızler ıcın hayırlısıı arasıra ugra habersız bırakma bızlerı cozı

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

herkese selamlar...alper,cozi,prenses ve diger arkadaslar uzun zamandir giremiyordum siteye daha dogrusu benercan ile msn de bulusmaya basladikda ondan acikcasi ihmal ettim arkadaslar :) alper beklemedesin okudum son yazilarini ama az kaldi burada belcikada seninle ayni tarihlerde basvuru yapipda vize alanlari duymaya basladim zamani geldi sanirim az daha sabir arkadaslar hukumet sorunu falan derken bide malum musluman ulkelere dahada yavaslatma var biliyosunuz artik yildirma politikasi biraz daha sabir arkadaslar bende geleli 6 ayi doldurdum iste bu arada 5 ayi doldurunca 18 gunlugune tr ye gidip gelmistim ne guzel allahim orada olmanin tadini biraz daha cikarmanizi tavsiye ederiz ben ve benercan.neyse arkadaslar ben 6 ayda cok yol katetip burada geldikden 2 ay sonra hizlandirilmis 4 aylik flemence okuluna gittim ama oturdugum yerde hic turk yok tr kanalida almadik bu arada 4 ayda fabrikada dil testini gececek kadar dil ogrendim ve dil testini gecerek belcikanin en buyuk fabrikasinda ise alindim esimin calistigi fabrikada ve artik turk tv aldik :) yarin ise baslicam Allahim cok sukur insallah sizede nasip olur arkadaslar cok mutluyum dualarim sizin ile birlikte Allahin selameti uzerinizde olsun.Burada yapabilecegimiz birsey olursa lutfen soyleyin sizin icin arastiririz esim ve ben elimizden geleni yapariz.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

nıl senın adına cok sevındım allah hep senınle olsun acaba fabrıka ne fabrıkası ve yaptıgınısı ogrenebılırımıyım

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

tesekkurler alper.ise kabul edildim dedigim gibi dil testini gectim artik birazda olsa dil bilmen gerekiyormus calismak icin eskiden gelenler hic dil bilmeden calismislar yillarca ama kapanmis artik o devir arkadasim.beni ise aldilar bugun baslayacaktim sozde ama simdilik bekletcez baslatcagimiz gun onumuzdeki haftaya kaldi galiba dediler ama icin rahat olsun kagitlarini hazirliyoruz kesin alindin dediler esimde o fabrikada icin rahat o yuzden ha bugun ha yarin farketmez.tr deki migosun tum tr deki subelerine dagitim yapan fabrikasini dusun o fabrikada yani en buyuk fabrikada subelere gondermek icin elinde liste ile mal toplayan isciler vardir ya ben onlarda biri olucam isim kolay sadece soguk bolumde calisicam olsun kardes simdilik oda yeter sendikali is sartlar super anlatsam sasarsin tr de 50 yil kalsam bole is bulamam buranin en guzel yani iste bu issizlik yok haklar guzel insallah sizde yakin olursunuz burada okulda tanidigim bir kac turk arkadas vardi yeni gelen esim onlarada yardimci oldu o fabrikaya girdiler erkekler sende yakin olursan sansini denersin insallah maas+70 euroluk yemek ceki+sene 1 kez sirketin tum iscilere 1000 euro kaar payi :)++++ vs vs aklima gelenler bunlar :)

dürriyekta
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen dürriyekta »

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

a.s durriyekta.ne maksatla gelecegini pek anlayamadim ama dilerim senin icin hayirlisi olur sitemiz gercekten cok guzel tam bir aile ortami ve uyumu icinde sormak istedigin tum sorulara tum arkadaslar ile birlikde elimizden geldigi kadar yanitlamaya calisiyoruz.burada yasam anlatmakla olmuyor yasamakla anlasilmasi gerekli ama su varki tr deki sicaklik haric hersey yolunda ve tikirinda ama tr deki komsuluk yardim insan samimiyetini sicakligini burada aramayacaksan hersey yolunda sanirim iklimindendirki burada yasayan turklerde yavas yavas flemenler gibi soguk millet olmaya baslamislar ama yinede onlardan en soguk turk bile en sicak belcikalidan daha yardim sever ve alakali umarim anlatabildim biraz karisik oldu ama benim 6 ayda gozlemlediklerim ve dinlediklerim bunlar :) ama su gercek sen iyi olursa her kes her yerde iyi Allah gonlune gore versin.sunu unutma geldiginde mutlaka turk diyanetle mutlaka irtibata gecmeni tavsiye ederim internette belcikadaki turk diyanetin adresi tel i var kendini kayit yaptir aiadtlar falan hakkinda sana bilgi veriyorlar zaten bir tane diyanet var her ulkede,Allah gecinden versinde olumle ilgili konularda cenazeni verdigin adrese ucretsiz yani tr ye teslim ediyorlar bu islerle ilgili ozel cemaatlerle irtibate gecmeni tavsiye etmem devlet birimi en saglamidir bu konularda.Allahin selameti uzerine olsun.

Kilitli

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön