Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
benim icin mahsuru yok ama babanin meslegi devlet memuru ise isiniz kolay olur bir cok kunuda uyum sorununda yani hazir belli bir cevreye gelirsiniz.unv konusunda cok fazla bilgim yok ama benimde kardesim trakya unv arkeoloji mezunu 2008 yani gecen hafta aldi ciktiyi 4+1 yapti onu buradaki meshur katolik unv getirmeyi dusunurken bazi arastirmalar sonucu bazi bilgilere tesaduf sahip oldum ama bana uymadigi icin bu dusunceden vazgectim ve unv ile ilgilenmekden alakami kestim zaten benim dil sorunum var esim ilgileniyordu acikcasi ama tr de bitirdigin bolum (lise) ve puan (diploma puani)burada cok onemli en onemlisi flemenceye 1 yilda iyi duruma getirebilmen anlican basariya ulasmak ve uyumu saglamak icin dugum yine sende cozulecek.ve burada eger bir unv okumazsan sende isci kervanina katilacaksin buradaki genclerin durumunu gelince sende goreceksin hic bir sey tr ye tatile geldiklerindeki gibi degil buradaki hayat ben bunu 6 ayda gozlemledim umarim hersey gonlunce olur.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
slm durriyekta.turkiyeden gelen ogrenci falan diye birsey yok kendini ayirma sana ozel veya kotu bir gozle bakan olmaz burada cok yabanci var sadece turkler degil buradaki yabancilar bunu aklindan cikarmani tavsiye ederim.unv gelince cok unv var hangisinde okuyacagini sen sececeksin genelde Leuven sehri unv meshur gittim gordum ama orasida bayaa pahali ama baska sehirlerdede var bazi unv sinavlli bazilari sinavsiz direkt gecisli ayni anda hem unv hem dil okulu olacagini sanmiyorum oncelik 1 yil dil okulu mecburi sanirim sana burada meshur bir unv adresi yaziyorum ama ingilizce anlarsan bakarsin bu okulu bitiren turk yokmus galiba zor okulmus duyduguma gore http://www.kuleuven.be/english/
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
rica ederim durriyekta.eger sana faydali olacaksak daha fazla yardimada haziriz kardes.mesala bir fikrim var!!! kijk(bak) eger okula gitmiyorsan ve bostaysan hemen flemence calismaya baslamalisin gerek bu siteden gerekse sana cok faydali bir kac sitedeyi takip ama cok ozel bir programida pc ye indirmene yardimci olabilirim ben buraya gelmeden once o ozel programi pc indirdim tr deyken bana ne kadar faydasi oldugunu buraya gelince anladim istersen sana buradan en onemli olan grameri bile dosyalar halinde kargo bile yaparim buraya geldiginde sadece konusmak yani pratik yapmak kalir geriye gramatigi cozdukten sonrasi kolay bence bu benim fikrim sadece eger unv okumaya kararliysan buna ihtiyacin var ve canak almanizi tavsiye ederim flemen kanallirini simdiden izlemeye baslamani tavsiye ederim cok faydasi var ilk baslarda alt yazili goz alistirmasi zamanlada yani 3 ay sonrada kulak alistirmasi baslamasi gerekli bunlari birebir yasayan birisiyim vede yasadiklarim henuz cok taze bende 7 ayi doldurdum geleli bunlar gercekten faydali.hakkinda hayirlisi olsun.
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
merhaba durriyekta..anladigim kadariyla unv hazirlaniyorsun oyleyse simdilik herseye dur demelisin flemencenin falan zamani degil unv hazirlik haric hic bir site,dil ve ulke ile arastirma yapma zamani degil sen suan sadece unv sinav notlarini ne kadar yuksek tutarsan o kadar iyi buraya geldiginde sinav gerektirmeyen bir bolume kayit yaptirdiginda nede olsa 1 yil hazirlik icin dil okuluna gideceksin tam gun ustelik ve mecburen sana felemence ogretecekler baska sansin yok o yuzden lise diploma notunu ve unv sinav sonucu ne kadar yuksek tutarsan senin menfatin icin o kadar iyidir.canaga gelince tek canakla olmuyor sanirim cift canak olunca gosteriyor sanirim onu canakcilara bir sormaniz gerekiyor oradatek canak belli kanala kadar ama cift canak daha fazlasini gosteriyor 2.canagi kuranlar sana zaten flemen kanallarini ayarliyorlar bilirler onlar kanallari.simdilik tv yeter ama sen agirligi unv notlarindaki yukseklige vermeni tavsiye ederim.
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
aloo nerdesiniz bizimkiler???son durumunuz nedir?alper???