Moderatör: sansli
sansli yazdı:allah anali babali buyutsun ins ins ins(uc kere soyleyince meleklerde duyarmis diolar ) arkdsm ama oglun olcagi icinmi cok mutlusun bebeginiz olcagi icinmi cok mutlusunuz ins bebeginiz olcagi icindir,allah hayirli evlatlar versin eli ayagi duzgun olsun oyle deerlerya saglikli olsun kiz erkek farketmez arkdsm,,,bide arkdsm sakin kendini hastalandiriyim deme ilerdeee dahaa coook uzun omrun olcak bebeginizinde saglikli akli basinda bi aileye iyi bi babaya ihtiyaci olcak,,,panikatak olcagini dusunme su 45 dklik bi sinav icin ilerdeki sagligini bozma derim,,,sakin olcaz napalim buda bizim alnimiza yazilmis eslerimiz icin bunada katlancaz,,,ama saglikli huzurlu ve mutlu gidiez onlarin yanina,,,bolbol dua et inaninki bu sitedeki herkes icin ins diyyorum ins herkes sinavini gecer vizesini alir herkes sevdigine kavusur,,,gececeksiniz sinavi korkmayin rabbim yanimizda yeterki ona olan inancimizi yitirmeyelim,,,bende memnun oldum buarada,,,bilmiyorum sinava girenlerde de oldumu ama ben sinav icin bekleme odasinda beklerken acayip sekilde stresliydim ama isik yandi iceri girdim ve o anda sanki hergun orda sinav yapiomusum gibi bi rahatlik coktu ustume ne heycan kaldi ne stres nedendir bilmiyorum ama herkese versin rabbbim bu rahatligi stressizligi ins ins ins,,,