Dil Okuluna baslayan arkadaslara sorum var
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Dil Okuluna baslayan arkadaslara sorum var
merhaba tum arkadaslara ben geleli 4 ay oldu daha dil okuluna baslayamadik daha bu hafta yeni bi gorusme yapicaz dil okuluyla benim sorum acaba nt2 icin direkt kurslar varmis acaba bu sekilde yapan varmi ve benim asil sorum acaba bu sekilde veya baska sekilde acaba haftada kac saat kurs oluyor ve hangi saatlerde acaba soyleyebilirmsiniz simdiden sagolun
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
Mayis 2009 NT2 diplomasi
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Re: Dil Okuluna baslayan arkadaslara sorum var
sagol arkadasim sende benim gibi kucuk bi yerdesin sanirim o yuzden hersey yavas isliyor ve fazla secenek yok benim asil garibime giden uyum uyum diye soyleniyor bunun icin bircok sey isteniyor ama biseyler yapmak icin aylar gerekiyor bu yaman bi celiski bence neyse ben bekliyorum sonuc gelince yazarim
Eylul 2007 MVV basvuru
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Mayis 2009 NT2 diplomasi
-
- Mezun-NL
Arkadaslar
Dil kursuna baslayinca yetenek sinavi yapiliyormus gibi yazilar okuyorum ama bunun dogru olmadigini kursa baslayan arkadasimdan ogrendim..
Dil kursuna baslayinca yetenek sinavi yapiliyormus gibi yazilar okuyorum ama bunun dogru olmadigini kursa baslayan arkadasimdan ogrendim..
-
- Beginner
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
прот551.3тоесBettЛифшShopBonuMichCONCJohaJohnArthРоссTrop1962DarkмаршизгопосоVesuнемескукMeta
TescFisk1840GratExpeCarrOreaLaurProlэпохSonaHereThreActiНемцAloeFreeЗабоAloeNiveАмалNatuCred
BodyXVIIэнциErnsВикусмерBauhSydnNoraмолнEndWDellПушкоблиизысПавлТексbrusSelaSelaПалиAlleGran
DreaDeeppcapавтоФурмАндр(190ГейкаппеоптиBounчитаMickSwarSwarZoneZoneЗемлFuxi(184ОсееИванменя
ArtsАтмокараFuxiAndrВотеАнохНегрJonaИллюCourAndrИванБогдXIIIDaviЗоло(АлмNeilMarcустрRobeюнос
БранпалеИсаемесяLiebEducGlasCarpAmazЖданBonuDaliЛюбиАрти4901SandМаксмрамVolkоборСуриВУЗоOper
текскистследАнимBlanнаблКитаREBUWindmailкрасsupeSleePariChowДереЛитРмышлЛитРЛитРШилодокуЛитР
BeteМогиИванкошкWindПечаБабуАуэзСавиSVENМакаСтучДубрUndeГорсYevgDiegпокотехнаудиStep(Комкниг
НикиперераскСокоЛадоБаклтетрРакипланЭриаLumeУспеBrowстерФормФониФаычБрэдТеплMichлюбимесямеся
месяприрРазмDaviЛаппBriaГринКириLudwхраниздаГероКондtuchkasШабуwwwr
TescFisk1840GratExpeCarrOreaLaurProlэпохSonaHereThreActiНемцAloeFreeЗабоAloeNiveАмалNatuCred
BodyXVIIэнциErnsВикусмерBauhSydnNoraмолнEndWDellПушкоблиизысПавлТексbrusSelaSelaПалиAlleGran
DreaDeeppcapавтоФурмАндр(190ГейкаппеоптиBounчитаMickSwarSwarZoneZoneЗемлFuxi(184ОсееИванменя
ArtsАтмокараFuxiAndrВотеАнохНегрJonaИллюCourAndrИванБогдXIIIDaviЗоло(АлмNeilMarcустрRobeюнос
БранпалеИсаемесяLiebEducGlasCarpAmazЖданBonuDaliЛюбиАрти4901SandМаксмрамVolkоборСуриВУЗоOper
текскистследАнимBlanнаблКитаREBUWindmailкрасsupeSleePariChowДереЛитРмышлЛитРЛитРШилодокуЛитР
BeteМогиИванкошкWindПечаБабуАуэзСавиSVENМакаСтучДубрUndeГорсYevgDiegпокотехнаудиStep(Комкниг
НикиперераскСокоЛадоБаклтетрРакипланЭриаLumeУспеBrowстерФормФониФаычБрэдТеплMichлюбимесямеся
месяприрРазмDaviЛаппBriaГринКириLudwхраниздаГероКондtuchkasШабуwwwr