Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
selam alper68 sızın duırmuz nedır
-
- Mezun-NL
sız belcıka vızesı mı beklıyorsunuz
- sinoeko
- Mezun-BE
>>Sino = Eko<<
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
seher evet belcıkaya basvuru yaptık vıze beklıyoruz varsa sorun yardım ederızz
- sinoeko
- Mezun-BE
>>Sino = Eko<<
- sinoeko
- Mezun-BE
>>Sino = Eko<<
-
- Mezun-BE
Herkese selamlar...Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.Sinoeko arkadasim evlenmeden onceki bekarlik kagidi bunu ben bilmiyorum.sekerpinari nerdesin yetisss lutfen yardima ihtiyac var sen bilirsin bu konuyu arkadasin ihtiyaci var ayrica bana yazdigin guzel sozler icin tesekkurler seker pinari bildiklerimizi paylasmaya calistik ama senin yoklugunda bayaa belliydi uzaklasma bizden alistik biz sana sekerimizsin sen bizim kizzz evet sira alper ve cozi siz ne kimse yok diye cekistiriyonuz ben yokmuydum kimse yokken burdaydim hep konusmadikmi beee alindim yaww size sira geldi benercana kizz allah muhabbetinizi arttirsin bacim niye kiskanayim bende sevdim sehrazati bide elinden telefonu biraksa dahada sevecem o kizi o kadar muzikli gurultulu yerde nasilda konustu o kadar saat boyunca anlamadim allahtan darbuka caldilarda arada bi oynamak icin birakti telefonu kiz yoksa kulaklarinin zari delincek diye korktum bu arada alper arkadasim bende ise basladim bendende sevindirici haber bu var sadece cat pat anliyom anlamadilarimada ja ja diyom isime bakiyom isim konusma gerektirmeyen bir is ama nedense ise alirken nederlands konusma testine tuttular buda ayri bi komiklik belcikada durum bole iste arkadaslar gelismeleri paylasmak uzere sizlerle.Allah'a emanet olun.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
- sinoeko
- Mezun-BE
>>Sino = Eko<<
-
- Mezun-BE
sinoeko slm.ben 1 yil once bu islemleri yaptigimda cok kolay ve cok farkliydi evlenmeden onceki medeni halini bildiren durum belgesi mantik olarak nufus mudurlugunden alinir diye dusunuyorum ama evlendikten sonra alirsan evli olarak cikarki alacagin tum belgelerde eger onu nufus dairesindeki mudure belirtirsen onlar yardimci olurlar bende evlenmeden onceki halimize dair bir belge aldigimi hatirlar gibiyim memurda sasirmisti evlendikten sonra alinan belgelerde evli cikar demisti mudure sordular mudur baska bir islemle olabilr demisti yanlis hatirlamiyorsam sen yinede iyice sorustur arkadasim sitedende sana bilenlerden cevap gelecektir.sakin ol telas yapma sadece sizi ugrastiriyolar verecekler vizeyi simdilik orada olmanin tadinida cikarin.sevgiler.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
- sinoeko
- Mezun-BE
>>Sino = Eko<<