Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Mesaj gönderen alper68 »

nil ya sevındımsenınadına ıse basladıysan artık gerısı kolay ısını yoluna oydun demektır artık ya sen demısın ya be yokmuydum ya sen burdaydın tabıkı sen bızdensın basklarını kastettık yanı bsvuru yapıpda durumunu belırtmeyenlere sen ustune alınma ok ıns bızımdurumlarda aynı devam edıyoruz uzttılar dosyayı ve beklıyceksınız dıyolar baska bı gelısme yok

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

:geek: hepinizin biran once bekleme suresinin bitsenin sona ermesi icin arkadaslar.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

dostum ben hegun mutlaka burdayım hergun ama kımse yok eskısı gıbı vıze bekleyen sankı bı ben bıde cozı sensın kımse durumunu yazmıyo benden de hıc bı haber yok hala tık yok

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

herkes vizesini aldi galiba alper ve cozi sadece siz kaldiniz baksaniza kimse yazmiyo bile vize beklemeyen sadece ben takipdeyim baska takip ettiklerim gibi buraya gelince sizde isimiz bitti deyip gitmezsiniz herhalde bi msj yazarsiniz herhalde cok haber verecem diyenler gordum ama belcikaya gelenden bi daha ses cikmadi arkadaslar :D

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

nıl hayırlısı olsun ya kımseye bısey dıyemem belkı orda o ımkanı bulamamıstır ama en azından bı meraba demelerını de beklerdık yanı cunku burda atıp tutmak kolayy

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

yaa ozel msn den bile gorustuklerimiz vardi neyse canlari sagolsun ama burada sosyal kontak zamanla kesiliyo alper tr gibi degil acayip biyer yaa bende calismaya baslayinca anladim daha cok daha planli yasaniyor o yuzden sanirim ama insan tr deki sicakligi samimiyeti cat kapi mahamme komsulugu ozluyor burda yok bunlar alisiyo insan ben farkinda olmadan alismaya baslamisim 8 ay bitiyo calisiyorumda zaman nasil geciyo belli degil.herseyin hayirlisi olsun sizede kismet olur ins en kisa zamanda eslerinize kavusursunuz maksat bu zaten biliyorum zor durum. :geek:

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

ya harbiden ya herkesin vizesi çıktı yada kimse girmiyo siteye alanlar bi daha girmiyo galiba ya adan bi girer çıktı falan der :) olsun bakalım biz bize yeteriz.

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

cozı benımesım gelmıstı evet ama gerı gıttıı calısyo su an esım bakalım hayırlısı aslında dogru soyluyosunnn

Kilitli

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön