hollanda da elektronik esya almayi dusunuyorsaniz...

Satmak istediginiz urunmu var. Yada birseymi almak istiyorsunuz... Burda reklam verebilirsiniz
Kitap, araba, dolap, masa, bilgisayar, koltuk, elbise
Hollandada Is ve isci ariyorsaniz bu baslikda ilan verebilirsiniz..

Moderatör: sansli

mstosman
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: kirsehir
Yabanci_Ulke: Hollanda-Apeldoorn

hollanda da elektronik esya almayi dusunuyorsaniz...

Mesaj gönderen mstosman »

arkadaslar hollanda da elektronik esya (kamera,fotograf makinasi,televizyon) almayi dusunuyorsaniz asagidaki linki tiklamanizi tavsiye edebilirim..

http://www.bobshop.nl/catalog/index.php

ornegin ayni video kamera ayni marka ayni garanti ama 100 euro daha ucuz bu sitede.evinize kadar teslim imkanlari var...

isterseniz sizde bir fiyat karsilastirmasi yapin.
İyilik yap denize at , balık bilmezse Halik bilir...

emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
İletişim:

Re: hollanda da elektronik esya almayi dusunuyorsaniz...

Mesaj gönderen emrahtr »

dostum bılgıyı paylastıgın ıcın tesekkurler fakat fiyatlar bana bıraz pahalı geldı,,hepsi degıl ama,mesela telefonlar ve bılgısayarlar pahalı..
bak mesela media shop falan var onlarda daha ucuz elektronık esyalar..ama bu verdıgın sıtedekı LCD ekran tvler hosuma gıttı,,fıyatlarıda hosuma gıttı..
Alle goede dingen komen langzaam..

mstosman
NT1
NT1

genel olarak butun cihazlarda farklar var diyemem.ornegin ben bu aralar kamera ve fotograf makinesi almayi dusunuyorum.butun magazalarla karsilastirdim en ucuz bu siteyi buldum.telefon konusunda hem fikirim..

emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen emrahtr »

emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen emrahtr »

bu sıtedende goedkoop olanlara bakabılırsın http://www.mediamarkt.nl

mstosman
NT1
NT1

tesekkurler bilgiler icin ama ben butun magazalarin indirimlerini takip ediyorum.media mark,bcc,dynabyte,scheerenfoppen,dixons...vs. yinede tavsiyen icin tesekkurler..

mehmet1978
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen mehmet1978 »

kusura bakma burdayazacagim bu konuyla alakasi yok ben mehmet1978 bana daha once yazmistin oturm kartiyla ilgili sana ozel mesaj gonderemedim cunku nasil yapacagimi bilmiyom. benim oturum kartinin belgesi eksik odugu icin hala bekliyom 5 nisanada bilet aldim 45 once gonderdigim belgeye 10 gun onceye kadar bakmamislardi ve ordaki kiz bana sunudedi fax cek buraya derdini hepsini anlat ve niye benim dosyayi mekletmeye aldiklari onun icin bir cevap yazmalarin istendim bide sunu soyledi belki benim dosyayi unutmus olabilirmisler bu fax onlarin uyadiri dedi. ve iki gun once ind, den mektup aldim fax aldiklarini soyluyorlar ama 45 gun once gonderdigim belgeye bakmamilar ve fax cektim hemen cevap yazdilar buda acayip birsey. sence benim doyaya bakmilarmidi tekrar. soylemistin ind,yle sende cok mektuplasmisin ve sendemi belgen eksikti oturum kartni icin yoksa vize evraklarim eksikti bana bir cevap yazsan sevinirim cunku 10 gundur bir yaziyazdim ve kimse ilgilenmedi baba tesekurler sevgilerler mehmet :geek:

21 aralikta oturum karti icin basvurdum

mstosman
NT1
NT1

evet arkadasim bende ind ile mektuplastim.bende eksik evrak degilde gonderdigim fotografi kabul etmediler.sonra tekrar gonderdim.ind ile ugrasmak gercekten sorun kucuk seylerle problem cikariyorlar...sana tavsiyem telefon ile esinin aramasi.neden diyeceksin..cunku telefonda bazen iyi insanlar cikiyor yardim ediyor ama bazen yardimci olmuyorlar.esinin bir kac defa denemesini tavsiye ederim.durumu anlatsin..umarim problemlemin cozulur...

mehmet1978
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen mehmet1978 »

merhaba senin fotoraf gonderditen sonra kac haftada icinde senin kartin geldi. ve fotorafi gonderdigin zaman onu aldiklarina dayir sana mektup yazdilarmi. her belge eksik oldugunda dosyani durduruyorlarmi. ben arayinca bana bilgi vermediler kizarkadasim aradigi zaman ona benim dosya beklemde oldugunu soylemisler bana soylemediler. bilmiyorum cok aradigin zaman bilerek mi seni dosyayi gec gonderiyorlar bence yoksa benim dosya niye 45 gun hic bakmadilar benbuna bir anlam veremiyorum cunku hersey bilgisayarla calisiyor anlayacagin isalla kisa zamanda gelirde bu stresten kurtulurum sevgilerle

mstosman
NT1
NT1

ben fotografi gonderdikten sonra fotografi aldik diye mektup gelmedi.3.5 hafta sonra oturum kartinizi zwolle ya gelip alin diye bir mektup geldi.senin gecikme olayi normal birde araya pas dag girdi biraz daha uzaya bilir..merak etme hollandada mektupun kaybolmasi diye bir sey olmaz.ulasmadiysa o mektup geri kendi adresine gelir.mutlaka sana ind den bir cevap gelecektir.olumlu veya olumsuz..

“Alim ve Satim Is ve Isci Ilanlariniz” sayfasına dön