Ben belcikadayim

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
yasgok
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Trabzon
Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen

Re: Ben belcikadayim

Mesaj gönderen yasgok »

Bayraklari bayrak yapan uzerindeki kandir, Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir.
Resim

selinnn
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen selinnn »

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

ben artık diyorum ki gitsem bu kadar zorluk çekermiydim diye ama bu vizeyi beklerken ömrümden ömür koptu bence bunun üstüne daha fazla acı çekmezdim diyorum..

yasgok
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen yasgok »

Bayraklari bayrak yapan uzerindeki kandir, Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir.
Resim

tolgaaa
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen tolgaaa »

slm ben tolga nasılsın? bana yardımcı olmanı ıstıyorum sormam gereken bazı sorular var.bende belcıkaya gelıcem fakat sormam gerekn sorular var.umarım bana yardımcı olursun. by_f.b@hotmail.com eklersen sevınırım

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

yasgok
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen yasgok »

Tolga sormak istedigin sorulari buradan da bana iletebilirsin elimden geldigince bildigim kadariyla cevaplamaya calisirim..
Resim

rukiye
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen rukiye »

ogne guzel sevdıklerınıze kavusmusunuz allah ayırmasın ınsallah bıde ben esımı goturebılseydım cok ıyı olacaktı dua edın bana arkadaslar

yasgok
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen yasgok »

rukiye yazdı:ogne guzel sevdıklerınıze kavusmusunuz allah ayırmasın ınsallah bıde ben esımı goturebılseydım cok ıyı olacaktı dua edın bana arkadaslar

merak etme herkes bir gun sevdigiyle bir arada olacak yeterki siz buna inanin ve hep cabalayin umutsuzluga dusersen hersey terse gitmeye baslar inanmak cok onemli ve sabretmek gerekiyor biz sabrettik ve su an esimin yanindayim ve cok mutluyuz allah size de nasip eder insallah...
Resim

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön