Ben belcikadayim
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Trabzon
- Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
Re: Ben belcikadayim
ben artık diyorum ki gitsem bu kadar zorluk çekermiydim diye ama bu vizeyi beklerken ömrümden ömür koptu bence bunun üstüne daha fazla acı çekmezdim diyorum..
-
- Mezun-BE
-
- Beginner
slm ben tolga nasılsın? bana yardımcı olmanı ıstıyorum sormam gereken bazı sorular var.bende belcıkaya gelıcem fakat sormam gerekn sorular var.umarım bana yardımcı olursun. by_f.b@hotmail.com eklersen sevınırım
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
-
- Mezun-BE
Tolga sormak istedigin sorulari buradan da bana iletebilirsin elimden geldigince bildigim kadariyla cevaplamaya calisirim..

-
- Beginner
ogne guzel sevdıklerınıze kavusmusunuz allah ayırmasın ınsallah bıde ben esımı goturebılseydım cok ıyı olacaktı dua edın bana arkadaslar
-
- Mezun-BE
rukiye yazdı:ogne guzel sevdıklerınıze kavusmusunuz allah ayırmasın ınsallah bıde ben esımı goturebılseydım cok ıyı olacaktı dua edın bana arkadaslar
merak etme herkes bir gun sevdigiyle bir arada olacak yeterki siz buna inanin ve hep cabalayin umutsuzluga dusersen hersey terse gitmeye baslar inanmak cok onemli ve sabretmek gerekiyor biz sabrettik ve su an esimin yanindayim ve cok mutluyuz allah size de nasip eder insallah...

- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim: