milletin isi gucu yok senlemi ugrasacak, yoksa sana o klavyeyi coktan yutturmuslardi,kemik_adam yazdı:burda konu actim ve fikirlerimi soyledim ama karsimda fikirlerime karsi fikirle cevap cevap verecek insan gibi konusan kimseyi bulamadim,herkesin bir gorusu vardir ve saygi cok onemlidir, pek cok maganda bana cevap vermek yerine kufurle karsilik verdi, bu da o insanlarin seviyesini ve egitim durumunu gosteriyor,cahil cok insan hollandaya geliyor,agzi bozuk,kavgadan baska biseyi bilmeyen bu serseriler burdaki turk toplumuna cok zarar veriyor, ben fikirlerimi soyledim,sizde kufur etmek yerine fikirlerinizi soyleyebilirdiniz ,ama bunun yerine kufurler ettiniz,bu da sizin neden hollandaya gelmemmeniz gerektigini birkez daha gosteriyor,kufur eden ve hakaret eden kisilere aynen iade ediyorum ve site yonetimine sesleniyorum, bana kufur eden hakaret edenlere hicbirsey demediniz fakat beni siteden ip adresine ban yaparak uzaklastirdiniz,bunlar gosteriyorki malesef sizde o insanlar gibisiniz,madem bu sitede gorus alisverisi ve bilgiler veriliyor,sizin ayriki goruslere tahammulunuz yok demektir ve yazik diyorum,fikirleri tartismak yerine kavga eden insanlar hollandaya geldiginde bi baltaya sap olamaz, burasi turkiye degil,turkiyede sebebsiz bile kufur ve kavga ediliyor ama hollanda da bunu yapamazsin,cunku burda magandalik gecmez,fikirlerini soyleyenleri atmak yerine kufur eden magandalarla bir oldunuz sizlere yaziklar olsun,kalitenizi gosterdiniz,beni istediginiz kadar banlayin ,ip degistiren programlarla yeniden gelecegim,amac sizi egitmek ve magandaliktan kurtarmak
sanki sen gelmeyin diyince millet herseyi birakip seni dinlicek
ip adresini degistirecegine beynine giden damarlari temizle, yanlis yere kan pompaliyor
yoksa seni hicbir hollandali almaz evde kalirsin, yazik olur sana