hollandaya gelecek arkadaslarin dikatine
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- NT1
Re: hollandaya gelecek arkadaslarin dikatine
tesekkur ederim.insallah benimde eksik istemezler artik.bundan onceki basvurumda baya bir istemislerdi suan hepsini birden gonderdik ne gerektiyse. zaten red in sebebide sadece gec gondermemmis.insallah artik cikar vizemiz.yani simdi 20 25 gun arasi gelmezse cikma ihtimali dahami yuksek???
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
büyük ihtimalle kardes. zaten ilk 3 hafta icinde eksik evrak isterler. olmazsa bir 2 hafta icinde cvb gelir moralinihicbir zaman bozma ve kötü düsünme
-
- NT1
allahimm ne olur artik vizemiz ciksinn.sevenleri kavustur artik yarabbim.derdi verensin sabirda ver rabbim.bugun 20 oldu.bugun ev sahibi oldum.bir vize kaldi.esimde gelsin arrtik...
-
- NT1
ayyy 22 gun olduuuu hala bir cvp gelmedi.eksik kagit istenilmedii.allahim ne olurr artik vizemis ciksin....
-
- NT1
25 gun olduuuu.sizce cikma ihtimali yuksekmi arkadaslar hala birsey istenilmedi...seviniyimmi istemediklerine..allahim sabir ver yaraBBIM.BU ARADA emrah arkadasimiza hayirli olsun.allah en kisa zamanda bebeginizi sagsalim kucaginiza verir ins.ve esine kavusturur...groetjes
-
- NT1
selam arkadaslar.ya 28 gun oldu hala bir cvp yok. allahim ne olur bize guc ver.esime sabir ver yarabbimm.artik vize ciksin bebegim babasina kavussun.... allahimm sen BUTUN SEVENLERI,EVLI CIFTLERI BIRAN EVEL KAVUSTUR....
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
- İletişim:
evet arkadaslar bende 5 hafta icinde 1 yillik oturum kartimi bugun aldim.darisi tum bekleyenlerin basina...
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Hayirli olsun arkadasimserkan1978 yazdı:evet arkadaslar bende 5 hafta icinde 1 yillik oturum kartimi bugun aldim.darisi tum bekleyenlerin basina...
Yeni yasaminda basarilar
kolay gele