Hollanda'da Ne iş yapıyorsunuz veya ne iş yapacaksınız?
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Hollanda'da Ne iş yapıyorsunuz veya ne iş yapacaksınız?
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Beginner
Re: Hollanda'da Ne iş yapıyorsunuz veya ne iş yapacaksınız?
merhaba
ben 1.5 senedir hollandadayim.4 yillik iktisat mezunuyum ;buraya gore diplomam hbo duzeyinde.Turkiye de Isbankasi nda calisiyordum.burda oncelikli olarak dili en iyi sekilde ogrenip kendi meslegimle ilgili calismak istiyorum
ben 1.5 senedir hollandadayim.4 yillik iktisat mezunuyum ;buraya gore diplomam hbo duzeyinde.Turkiye de Isbankasi nda calisiyordum.burda oncelikli olarak dili en iyi sekilde ogrenip kendi meslegimle ilgili calismak istiyorum
-
- Mezun-NL
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: samsun
- Yabanci_Ulke: den haag
-
- Mezun-NL
- İletişim:
- murat.kara
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda Rijswijk
turkiyede elektrik teknisyeni olarak calisiyordum ,uc sene dolmak uzere hollandadayim buradada son iki senedir meslegimde fast olarak calisiyorum .Turkiye de endustrik meslek lisesi diplomam vardi burda cwi ye giderek cevirisini yaptirdim hollandaca diplomamida aldim o sayede iste bulmus oldum .diger arkadaslara basarilar.
-
- Beginner
mrb arkadaslar hollandaya gelelim 14 ay oldu ben de turkiyede iki universite okudum insaat teknikerligi ve insaat muhendisligi olmak uzere ve burda Temizlikcilik yapiyorum ayni zamanda da dil egitimi aliyorum bilmem bu nereye kadar gider onuda bilmis degilim.cunku burada kendi isinizle alakali muhatap bulamamaniz cok zor okadar caba sarf ediyorum ki bir yerlerde bir cekilde kendimi gostere bilmek icin ama nafile nicks okumus olara baska bir ulkeye geldiginiz zaman sartlar direk degisiyor cunku istenilen dil seviyesi de degisiyot C1 bu da okadar kolay olmuyor tum arkadaslara kolay gelsin ama bana inannin ki cok zor geliyo
-
- Gonullu
Egitim li insanlarimiz Avrupadaki isder Hollanda isder Turk bankalarinda calisabilmek icin vc
turk bankalarina(Konsolosluklara)yollayiniz,neden mi turkiyeden gelenler memurlar status
gecici sureli sizler ise kalicisiniz, bunu hem hollan dadaki hem de turkiyedeki genel mudurluklara(Bakanliga)yazarsaniz sabit katrolu isde hazir olmus olursunuz!!
Korkmayiniz Sizlere Avrupanin Ihtiyaci var!!
Hatta banka tefdis Mufeddisi dahi(Guvenlik)is bulabilirsiniz
www.cwi.nl
www.workingteamermelo.nl
kolay gelsin
isdersiniz is yeri dahi acabilirsiniz once sertifikanizi aliniz A1+A2+NT2=
Hollanda pasaportunuzu almaya kayret ediniz
www.iot.nl
turk bankalarina(Konsolosluklara)yollayiniz,neden mi turkiyeden gelenler memurlar status
gecici sureli sizler ise kalicisiniz, bunu hem hollan dadaki hem de turkiyedeki genel mudurluklara(Bakanliga)yazarsaniz sabit katrolu isde hazir olmus olursunuz!!
Korkmayiniz Sizlere Avrupanin Ihtiyaci var!!
Hatta banka tefdis Mufeddisi dahi(Guvenlik)is bulabilirsiniz
www.cwi.nl
www.workingteamermelo.nl
kolay gelsin
isdersiniz is yeri dahi acabilirsiniz once sertifikanizi aliniz A1+A2+NT2=
Hollanda pasaportunuzu almaya kayret ediniz
www.iot.nl