Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
Re: vizemmm çıkmışşşşş cozi03
ya evraklar tamam hersey tamam neden bu kadar bekletıyolar ??????? acaba bı avukat mı ayarlasakkkkk?
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
bılmıyorum prenses bana tam uc ay olduktan sonra dosyanızı uzattık demıslerdı sanada dedılermı suan 5 ay doldu ama ses yok benım aklımada gelıyo bı avukat ayarlasak artık
-
- Gonullu
esımle ve kaynanamla bı konusım bugun yeter artık yanı..burdakı evımden annem babamdan bıktgımdan degıl ama sıkıldım artık kım görse ne zaman gıdecennn offf yeter be bıse demıyorum ama bıgun bırıne acayıp patlıcamm
- alper68
- Mezun-BE
sabır prenses sabır ben budedıgını 5 yıldır katlanıyorum olacak sabır vurdum duymaz ol burda zor olsunda oraya gıdınce kolay olsun hersey bası zor olanın sonu ıyı olur derler merak etme olacakkkkk
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
merhaba arkadaslar
cozi arkadas hayirli ugurlu olsun allah pisman etmesin. arkadaslar ben bileti amsterdam a almistim tr den amsterdama geldim hava alaninda gumrukte polis muhurlemeden once burda ne isin var demisti ogrencimisin demisti bende aile birlesiminden belcikaya geldim dedim kocam disarda beni bekliyo nl kalmiycam direk be gidicem demistim. bizim tr polisi olsa welcom derdi bunlarda welkomda yokmus asik suratli polis muhuru basti gectim bende yoldada polis durdurmadi evim sinira yakin polisten ilk zamanlarda korkuyodum ama nl ye surekli gidip geliyorum hic denk gelmedi polis 13 mayis tada 5 yillik oturumu aliyorum baskada bisey yok. okula haftada 2 gidiyorum okul guzel iyi hosta son haftalar hic bisey anlamiyorum. cd den hoca biseyler dinletiyo orda ne duydugunu yaziyosun falan filan her hafta test yapiyoruz bosluklari dolduruyoruz test sonuclari ilk haftalar iyidi simdi kotu.durum bu.
cozi arkadas hayirli ugurlu olsun allah pisman etmesin. arkadaslar ben bileti amsterdam a almistim tr den amsterdama geldim hava alaninda gumrukte polis muhurlemeden once burda ne isin var demisti ogrencimisin demisti bende aile birlesiminden belcikaya geldim dedim kocam disarda beni bekliyo nl kalmiycam direk be gidicem demistim. bizim tr polisi olsa welcom derdi bunlarda welkomda yokmus asik suratli polis muhuru basti gectim bende yoldada polis durdurmadi evim sinira yakin polisten ilk zamanlarda korkuyodum ama nl ye surekli gidip geliyorum hic denk gelmedi polis 13 mayis tada 5 yillik oturumu aliyorum baskada bisey yok. okula haftada 2 gidiyorum okul guzel iyi hosta son haftalar hic bisey anlamiyorum. cd den hoca biseyler dinletiyo orda ne duydugunu yaziyosun falan filan her hafta test yapiyoruz bosluklari dolduruyoruz test sonuclari ilk haftalar iyidi simdi kotu.durum bu.
-
- NT1
arkadaslar bu dofiyi mi her neyse ne olyor tam olarakda vizeyi sor abiliyorsunuz ki?biraz aciklarmisiniz?orasidami ind gibi bir yerde ordan vizenin cikip cikmicani ogrene biliyorsunuz?ona gore bende ariyim...alvast bedankt...
-
- NT1
k.b arkadaslar b herhalde yanlis anldm.bu num belcikaya gecerliymis yanlis anlasmadiysam...
-
- Gonullu
herkese mrb alper azönce annem aradı bı avukat bulmus avukat demıski bu kadar olurmu çok bekletmısler falan demıs dosya numaramı istemıs dosya numaramı iksi arayıp istesem verırlermı?
- alper68
- Mezun-BE
prenses sen dofıden takıp etmıyomusun o numara ıste yoksa no ıks den alabılırsın evet yok oda olmasssa konsolosluktan alabılırsın oda olmassa belcıka dofıyı arayıp ordan alabılırsın hadı bakalım ıns bı cıkıs yolu buluruz sayende
-
- Gonullu
slm alper ben dofıden takıp edemıyorum çünkü dosya numaramı bılmıyorum iks aradım sordum sadece www.iks.com dan takıp edebılırsınız dedı yarın tekrar sorucamda konsolosluktan nasıl ögrenebılırım