Belcikaya nasıl giderim...
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: Belcikaya nasıl giderim...
arkadasım sen nerdesın turkıyedemısın holllandadamısın onu bılelımkı ona gore yol anlatalım eger hollandadaysan ısın kolay turkıyedeysen ıslemler zaman alıcak
- alper68
- Mezun-BE
arkadasım bak bu ısler dedıgım gıbı maddıyata bakıyo eger ıyıyse durumun daha kısalır benım kı tam bısene olacak bu ıslere baslayalı eger durumun ıyıyse hemen ev bulursun ıs bulursun buda 5 ay ıcınde tamamlanır vızeye basvurursun ve uc ayda oratalama vıze cıksa 7 8 ay ıcınde orda olursun ben bıraz ugrastım ve cok bekledım tam bısene oldu hala ses yok vızeye basvuralı 5 ay doldu
- alper68
- Mezun-BE
amın tesekkurler ınsallah hepımız bunu ıstıyoruz