Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Saltuk
NT1
NT1
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Mesaj gönderen Saltuk »

İk wist niet wat liefde betekende, maar toen ik jou zag voelde ik het meteen.

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

prenses sen gentte kalmicanki sevinme kiss bosuna kaynanan seni goturcek 15 gun sonra nl ye :) orhan karamsar olma arkadasim insallah sizde geleceksiniz birgun bu sizin yasal hakkiniz az kaldi sabir,bizim dualarimizda sizinle .sevgiler.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.

orhan
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen orhan »

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

sevınırım walla olsun yınede kalcam orda bıraz sonra gıdcem nlye

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: osmaniye
Yabanci_Ulke: belcika hamont

Mesaj gönderen bener can »

kiz baciiim ben artik be dayim,nl ye gitmiyorum.evimde kaliyorum.baya alistim buralara evde oturmuyorum arabayla geziyorum surekli.valla kiziyorum sana ayarla bi gun bende ok derim.guzel bi kebapciya gotur beni bacim gozum gonlum doysun.tom tom kardeside almissin hayirli ugurlu olsun.akilli kizsin tuttugunu kopariyorsun benim gibi degilsin ogreniverdin su dili gurur duyuyorum senle valla.arkadasim ise girdi diyorum ben daha evdeyim.kiz sana dedimmi bilmiyorum.hani ilk geldigimde bi yere yazilmistim isci bulma kurumu gibi bisey.tr de ozel hast.lab.dim burdaki isci bulma kurumu da aradi lab lazimmis benimde malum dilim olmadigi icin esim konustu telde o daha okuyo dil ogrenince basliycak ise dedi.yaa oyle canim sikildiki anlatamam ya nl nin ve be nin laborant eksikligini biliyordum.insallah senin gibi calismaya baslarim bende ya.seni cok seviyorum aferin kiz sana.kiz cozide gelmis artik tek tek gelmeye baslarlar bak gorursun prensesle alperde gelir...kz prensese yuklenmissin az okudum guldum aklim gitti yazdiklarina kizin gozunu korkutma kiz.sen istesende o kendi evinde oturmak ister zaten ev ev icinde olurmu.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

arkadaslar merhaba ben geldım operator sınavım cok ıyı gectı sertıfıkamı aldım ben yokken baya bıseyler olmus arkadaslar bızım rengımız nıye turuncu olmus bılen varmı arkadaslar ısın yerınıze ıstanbulu gezdım cok hosuma gıttı valla cok super yerler ılk defa gıttım ıns bende derım arkadaslar burdayım dıye bol bol dua edın arkadaslarım bana

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

selam arkadaslar nasilsiniz beni sorarsaniz kosususturmaca okula basladim dil okuluna 3 gun oldu bugun suanda hollandadayim dugun var esimin kuzeninin..

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

burasini begendin mi sorusuna sole diyim daha bisey anlamadim cok saskinim nereye geldim diye.. ilyas ben pazartesi basladim evet kom pas okul rabota yakin kanalin orda adini bilmiyorum ama kom pasa yazildim..eyluldede oryantasyon kurslari var..sen hangi okuldasin benim adimda yusuf..

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

arkadaslar beni obur kacanlarla karistirmayin ben hep burda sizinle beraber olmak icin elimden geleni yapcam hepinize selamlar..

Kullanıcı avatarı
mad_love
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Gent

Mesaj gönderen mad_love »

s..A.. yusuf hosgeldin sende gente bende 1.5 yildir burdayim suan be niveau 5 e gidiyorum hen leykaai da asil ana binasi PCVO nun aslinda kompasta oraya bagli bir dil kurumu benim ilk ogretmenim orda turkce biliyor patrick van hoorebeke beyaz sacli erkek tanirsin belki cok iyi hocadir sen hangi gunler ordasin ogretmenin adi nedir bide yas kacti senin yusuf sendemi ithal damatsin :)

Kilitli

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön