33 gun oldu hala bi ses yokk...
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
33 gun oldu hala bi ses yokk...
arkadaslar ya 33 gun oldu hala bi ses yok.sizce umlumu bu?nezaman ogrene bilirim sonucu..of ya beklemek adami sinir ediyor.yoruldum iyice nerdeyse 5 ay olcak bekliyeli..ne olur bir olumlu birseyler deyin.avukatim bile olumlu birsey demior.SIKILDIM iyice...simdiden tsk ederim
-
- NT1
Re: 33 gun oldu hala bi ses yokk...
merhaba arkadasim. aslinda haklisin ama iste insan dayanamiyor artik.bizde toplam 5 senedir ayriyiz.simdi birde bebegimiz var.esim cocugundan ayri 7 aydir.bazen esimle bile tartisiyoruz birbirimizden uzak olmakdan SIKILDIK.seytan araya girip duruyor.stres yapmamak elde degil.rabbim seni ve butun bekleyenleri sevdiklerine en kisa zamanda kavustursun ve tabi benide neyse rabbim hepimize guc ve sabir versin.
hersey gonlunce olsun...
hersey gonlunce olsun...
-
- NT1
Re: 33 gun oldu hala bi ses yokk...
offf yaaa 6 hafta 42 gun oldu hala bir ses yok...beklemek ne kadar zormus yarabbim..sen bizlere sabir ver yarabbim.