Arkadaslar Merhaba
Benim de bir sorum olacak. Bu hafta sinava giriyorum ve bir yandan da evraklarimi tamamliyorum. Erkek arkadasim Hollanda'dan basvuru yapacak.
Bildigim bir seyi teyit etmek istiyorum.
Biz evli degiliz ve bu durumda gonderecegim evraklar sadece... Formul A ve pasaportumun sayfalarinin fotokopisi midir? Bir de evlenme ehliyeti filan bir seyler duydum fakat Nufus Dairesi bana Formul B alamayacagimi cunku onun evliler icin oldugunu soyledi. Peki bu bekar oldugumu ispat eden kagit nedir nasil alinir?
Yardimci olursaniz cok sevinriim.
Bu hafta basvurumuzu yapacagiz insallah.
Buradaki mesajlari okyunca insan daha cok heyecanlaniyor. Ne guzel bir cok kisinin vizesi islemleri kisa surede sonuclanmis ve sevdikleriyle kavusmuslar. Darisi biz bekleyenlerin basina
Sevgiler
NL'den basvuru icin TR'den gonderilmesi gereken evraklar
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: NL'den basvuru icin TR'den gonderilmesi gereken evraklar
evet arkadasim yeterli formul b yi sadece evli olanlara verirler veya daha onceden evlenip bosananlara formul a nufus kayit ornegidir.
-
- Beginner
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: NL'den basvuru icin TR'den gonderilmesi gereken evraklar
formul A da yazar zaten bekar diye. ayriyeten nufus kayit ornegi al onuda yollarsin her ihtimale karsi.