hollandaya gelecek arkadaslarin dikatine

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
yanmaz
NT1
NT1

Re: hollandaya gelecek arkadaslarin dikatine

Mesaj gönderen yanmaz »

tsk ederim emrah. sanada hayirli olsun.allah butun sevenleri kavustursun biran evel.daha fazla sevenleri ayri koymasin.butun gonulleri sevindirsin.. :geek: :geek: rabbim en kisa zamanda oglunu kucagina versin sag salim.yalniz bir yanlis anlasilma var ben bayanim.kocam bebegine kavussak eger vizesi ciksa.vize ciksinda bu ay. red gelmsin...sizce red gelme veya eksik kagit isteme ihtimali varmidir hala??

yanmaz
NT1
NT1

Mesaj gönderen yanmaz »

serkan arkadasim sanada hayirli olsun..yeni hayatinda basarilar.evet emrah yarin koningen dag yani kralicenin dogum gunu.persembe gunude bayram var.allahim ne olurrr kavustur bizleri artik....

ozgurluk_46
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kahramanmaras
Yabanci_Ulke: hollanda-hengelo

Mesaj gönderen ozgurluk_46 »

yanmaz
NT1
NT1

Mesaj gönderen yanmaz »

maasin yeterliyse arkadasim,kontrat en az 1 senelik olcak.trdende hazirliyacagin evraklar sunlar.a-b formuli,sinavi kazandigina dail kagitlrin kopyasi,pasportun kopyasi..sinavada kitapdanda calissan ayni kursa gitsende.,sadece kursa giderken para odeyecen.ama kitapdan calismakda kolay yanih.resimlere sorulari ezberlicen birde zit anlamlar v,.s

ozgurluk_46
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kahramanmaras
Yabanci_Ulke: hollanda-hengelo

Mesaj gönderen ozgurluk_46 »

yanmaz
NT1
NT1

Mesaj gönderen yanmaz »

selam arkadasim.sinavi kazanamadiysan tekrardan 350 euro yatirip tekrar ankarayi arayip randevu alman lazim.ondan sonra tekrar sinava gircen.sinava girmedende vize basvuru yapilmaz.yeni kurala gelince.oyle bi kural yok hollandada.olsaydi ind nin kendi sayfasinda yazardi.cunku bi kural girceginde en az 3 ay once yazarlar ind sitesine.ama kim bilir belkide olur.yalniz haberlerde,gazetelerde oyle birsey gecmiyor.ha yas 24 olma ihtimali vardi.o olmuyor.simdilik yas yukseltilmiyor.umarim yeterince bilgilendirmisimdir seni

fyesil
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen fyesil »

sevgili arkadasim sinavi aslinda kaldirmamalari gerekir. ben sinav taraftariyim. ben buraya geleli 3 hafta oldu. dil konusunda cok zorlaniyorum. suan yavas yavas soylenenleri anliyorum. bu da sinava hazirlanirkenki calismamizdan. o yuzden sinav bizler icin daha faydali. bir baska hususta eger oyle bir duyum varsa niye puanlamayi yukseltsinler? ki puanlamalar yukseltildi bildiginiz gibi. en guzeli oturup calisip gecmektir. bizler kolaya alistigimiz icin bize zor geliyor biraz.
kolay gelsin bu benim kendi dusuncelerim

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön