KOPYA DVD YUZUNDEN BASIM BUYUK 1 BELADA OTURUM KARTI ALAMIYO
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: KOPYA DVD YUZUNDEN BASIM BUYUK 1 BELADA OTURUM KARTI ALAMIYO
allah yardımcın olsun arakdasım be ne sans be ılk defa duydum boyle bıseyıı
-
- Gonullu
mehmet1978 yazdı:aman arkadaslar allah kimsenin basina buyle birsey vermesin ben buraya 8 aralikta giris yaptim ve hava alaninda benim cantami arama yaptilar hollanda ve bende kopya DVDILER vardi yaklasi 35 DVD ve 13 PS2 OYUNLARIN bunlarin yuzunden bana 535 euro ceza yazdilar polis benin parayi burda odeye bilirmisin dedi yani havaalanida ve ben odeyemen burda cunku ozerimde para yoktu. olar sunu bana soyldiler biz sana cezayi gondeririz. ama yaklasik 3.5 ay oldu ve onlardan bisey duymadim. bugun ind,en birmektup aldim kartim icin iyi bir haberdir diye sevindi bide negoreyim beni 8 aralikta yakalanan DVD ozerinde konusuyorlar ve polisler beni ariyorlarmi mahkemelikmisin ve karti verme suresinide 21 araliga kadar uzatilar ellime birbelge gelseydi ode dedikleri zaman hemen oderdim ama buyle birsey almadim ve adamlar beni mahkameye vermisler ve benim hic birseyden haberim yok buyle birse nasil olabilir allahim niye hersey bukadar kotu gidiyor benim icin burda danisacagim herhangi bir turk avukat varmi arkadaslar.aliyacaginiz kadariyla simdi ben neyapacam turkiyeyede donemiyorun cunku gitsem beni gondermezler pazartesi gorucem ne olacak eyer odeye bilirse hemen odeyecegim tesekuler sizinde kafanizin sisirdim herkese sevgiler mehmet
Savunmanizda Bu durumun suc oldugunu bilmiyordum....
DVD lerin icerikler ozelFilmler degilse....uyari ve odeme!!!!
Bolgenizdeki ucretsiz turk avukatlarindan da yararlanabilirsiniz!Sorup bilgi aliniz! Esinizin Aylik kagitlari.kimlikleriniz vergi numalariniz(Banka Kagitlariniz)Yillik gelir 2006 ve 2007 kayitlarinizla savunma muracatina baslarsiniz cagri mektubu gelirse ayni gunde avukatinizla gorusunuz 24 saat icinde savunma icin kendisini Avukatiniz bildirmesi gerekiyor!!
Yolculuk hazirligi yuzunden(Dalginlik) dusunmeden evdeki dvd leri valizime aldim dersiniz!!
tercuman yeterlidir!Avukatiniz ucretsiz bolgenizdeki avukatlardan yardim alabilirsiniz!
zwollo(zutpen)bolgesi icin Adliye durusmalarinda.....
tercumaniniz icin Avukatiniz durusmada(tercuman gereklidir turkce hollandaca)desin
mustafa yildirim ,
zwollo daki ofis 038-4233044
gsm 0621493883
size yardimci olabilir(degerli meslekdastir).....
uyari ve calisma cezasi alabilirsiniz!issiz iseniz ihtimal taksitle odemede mumkundur!
1000 eurodan yukarisi icin ind sorun gosterebilir idi!! oderseniz bu olaydan temize cikarsiniz!!!
-
- Mezun-NL
merak etme arkadasim o olaydan bisey cikmaz, yani hapse falan girmezsin:)
cezani odersin hersey biter,burda hersey para cezasiyla affedilir,paran varsa ceza almazsin,sen yeterki bunlara para yatir, nerden geldigi onemli degil bunlar icin,paraya taparlar ulkece..
cezani odersin hersey biter,burda hersey para cezasiyla affedilir,paran varsa ceza almazsin,sen yeterki bunlara para yatir, nerden geldigi onemli degil bunlar icin,paraya taparlar ulkece..
-
- Mezun-NL
merhaba arkadaslar ilginiz icin tesekurler ama ben bu olayi 1 ay once kapatim parayi odedim ve dava dostu ve simdi kartimi aldim mutyum cok zor oldum ama sonunda oldu sevgilerle ve sagilarla mehmet
-
- Mezun-NL
dedigim gibi
sen yeterki bunlara para ver donlarini bile alirsin
sen yeterki bunlara para ver donlarini bile alirsin
-
- NT1
- NT1
mehmet1978 yazdı:merhaba arkadaslar ilginiz icin tesekurler ama ben bu olayi 1 ay once kapatim parayi odedim ve dava dostu ve simdi kartimi aldim mutyum cok zor oldum ama sonunda oldu sevgilerle ve sagilarla mehmet
vallahı cok sevıdım allah yenı yasamında yardımcı olsun
-
- Mezun-NL