merhaba arkadasim evet evlenmeden birlesim oluyor.benimki gibi.bende hollandaya yeni geldim.
istenilen evraklar tbiki biraz degisik.dogum belgesi, nufus kayit ornegi ve evlenme ehliyet belgesine ihtiyacin var bunlari nufus mudurlugunden tmin edebilirsin.yalniz evlenme ehliyet belgesi ile nufus kayit ornegini ve dogum belgesini ingilizce almanca yada hollandaca tercume ettirtikten sonra bulundugun yerdeki kaymakamlik yada valilikten aposilite kasesini evraklara tastik ettirmek zorundasin. kolay gele taci
mesajiniz uygun baslik altina tasinmistir
evlilik yapmadan aile birlesimi oluyor.
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
-
- Beginner
Re: evlilik yapmadan aile birlesimi oluyor.
kardesim bu konuyu biraz acman mumkunmu?
samen wonenmu demek istedigin? nekadarlik bir vize veriliyor?
samen wonenmu demek istedigin? nekadarlik bir vize veriliyor?