alper yada bilgisi olan diger arkadslar bakabilir mi :(:(

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Saltuk
NT1
NT1
Re: alper yada bilgisi olan diger arkadslar bakabilir mi :(:(

Mesaj gönderen Saltuk »

İk wist niet wat liefde betekende, maar toen ik jou zag voelde ik het meteen.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

arkadas bu ısler madııyata bakıyo bıraz para varsa bıraz daha hızlı olur ben 2007 mayıs ayında ev aramaya baslamıstım ılk ordan basladık suan 2008 mayıs ayına gırdık yanı bır yılı buldu eger ev hazırsa ıs hazırsa kontrat varsa bes ay ıcınde oturumunu alırısın hatta daha erkende olbılır ve vızeye basvurursun ondan sonra kac ayda cıkııcagı bellı degıl genelde 3 ayı buluyo vızenın cıkmasıı

Saltuk
NT1
NT1

Mesaj gönderen Saltuk »

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

evı arayaıp bulacaksın ısıde arayıp bulacaksın bıde sana orda yardımcı olacak kımse yoksa ısın bıraz zor hayırlısı kontratlı bı ıs olmassa zaten cok zor ıllakı lazım 5 yıllık kartı almak ıcın kontrat lazım kı vızeye basvurabılesın kolay gelsın

Saltuk
NT1
NT1

Mesaj gönderen Saltuk »

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

bısey degıl kardes sorunun oldugu zaman yardım edebıyorsak ne mutluuu

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

alperim kardesim nasilsin,sonunda evlendik.serefsiz memur hic bi giciklik yapmadi :) sak diye evlendirdi :) kardes simdi hanim yanimda ,20 gundur falan burda haftasonu doncek belcikaya.kardes orda evliligini tanitmasi icin hangi belgeleri goturmesi lazim,yardimci ourmusun?burdan nufus dairesinden bi evrak falan ne lazim be kardesim?? evliligi sanirim belcikadaki belediyesine tanitmasi lazim demi kardes,,hollandayla alakasi yoktur simdilik. kardes hanim 5 aylik karti aldi zaten ertesi gun belgeleri alip izmire gelmisti.1 aya cikmaz 5 yilligida alicak( sanada anlatmistim,5 aylik icin butun belgeleri istemislerdi,,is kontrati ,maas bordrosu,ne bilimm saglik sigortasi vshepsini verdi,baskada bi belge kalmadi,,donunce onada basvurcak) kardesim su anda zaman kaybetmek istemiyorum,yani elimden geleni yapiim hizli bi sekilde,, burda bi isleme baslama durumum varmi,randevu falan alma durumum (ind den)yada herhangi bi islem yapma durumum varmi kardesim?cunku su an baslasam ind randevu sistemiyle calisiyo heralde, ben diger dokumanlari ayarliyana kadar kizda 1 ay icinde alir 5 yilligini ,yada o 5 yilligini alana kadar ben evraklarimi tamamlamis olurum,5 yilligini alir almaz basvururum,bana bi yol gosterirmisin kardesim.ben su anda ind nin istedigi evraklari toparlasam zamanim varken,mesela 2 ay sonra kiz 5 yilligini alinca teslim etsem sorun cikartirlarmi,bu belgeler eski falan bidaha topla getir falan derlermi ?
kardes her zaman cok guzel acikliyosun allah razi olun,bilgin varsa bu konularda da yardimci olur musun bize.allah emanetsin .

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

slm arkadasım benım vızemın bukadar gecıkme sebebını sölım ve dıkkat edın evlendırme belgesını nufusun onaylaması lazım eger o olmassa vızeeyı vermıolar benı 5,5 aydır bosa bekletıolar ama benım yasım 18 olmama 4 ay vardı annem babam ımzaladı belkı bende ondan yapmsılardır ama dıkkat edın nufusunda onaylaması gerekıomus evlılıgı ben sölımde sıze benımkkı gıbı olmasın

orhan
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen orhan »

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

1) (A) formul senin dogum yayit örnegin 2) (A) formul esinin dogum kayit ornegi 3) (b) formulu evlenme kaydi
orhan kardes bu formul a lar cok dilli olucak demi? apostil falan gerekiyomu bunlara?esim gitmeden haledeyimde zaman kaybetmiyelim,bende korkuyorum sinav i cikarirlar diye. kardes bu formul b evlilik cuzdani deil dimi? onuda tr den nufus tan mi istiyoruz?
baska bisi yok heralde,benim esimnl vatandasida belcika yolunu denicez.nl ye mi belcikayami tanitcak yada 2 sine birden mi bi bilgin varmi? cok saol kardesim gorusuruz

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön