ne var burda gelmeyin

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
hollandali
Beginner
Beginner

ne var burda gelmeyin

Mesaj gönderen hollandali »

yeni gelenlerin sitesi buymus megerse, gelmeyin kardesim ne var burda allalalala ,gelip uyum saglayamiyorsunuz problem cikariyorsunuz biz burda turk toplumu olarak yeni gelenlere ihtiyacimiz yok hollanda doldu tasti zaten gidin turkiyede yasayin ora daha guzel burda ne var yaw,evelendiyseniz esinizi turkiyeye goturun orda yasayin ,hem turkiyede avrupalilasmaya basladi burdaki her kanun orada cikiyor artik

hollandali
Beginner
Beginner

Re: ne var burda gelmeyin

Mesaj gönderen hollandali »

gelmeyin cunku i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-z ,yeni gelen turklere doyduk ,gidin rusyaya amerikaya fransaya ,ama buraya gelmeyin canlarim okey?

saygisizca , kirici ve neredeyse assagilayici seviyeye kadar mesaj yazdiginiz icin
siteden uzaklastirilmis bulunmaktasiniz. Burada sizin gibi insanlara yer yoktur !
(Efeler Diyari )

naarnederland01
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: adana
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen naarnederland01 »

böyle geri .... yüzünden gidemiyoruz oraya hollandalılar türklerden nefret etmiyor 3 5 ne oldugu belirsiz yaratıklar olay çıkarıyo bıktırıyo adamları

Kullanıcı avatarı
pars
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: Izmir
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen pars »

.... herif cok biliyorsan sen git turkiyede yasa. Insanlarin moralini bozma. Senin gibileri yeni gelen arkadaslarimizda gelir gelmez taniyacaklar zaten. Kahvede butun gun kumar oynayan calismayan ickici esrarci tiplersiniz siz. Ben hollandaya geldigimden beri beni en cok sasirtan insan toplulugu ne hollandalilar ne zenciler ne surinamlilar nede digerlerí, burada senin gibi oyle tipler varki insan sirf senin gibiler yuzunden turk oldugundan utaniyor. Burada yasayana iyi insanlarimizda var tabiki onlari bu kategoriye sokmuyorum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

ne dıyo bu ya ona mı soracaktık

reisbey2008
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: hatay
Yabanci_Ulke: oss/hollanda

Mesaj gönderen reisbey2008 »

adi s... kim ulan senin ekmegini yiyor saneneeeee kime akil veriyorsun milletin morelini bozmaya hakkin yok hollandaliya kurban ol.birde turk olacaksin.ulan senin gibi insanlar varken dusmana ne gerek varrrr

fyesil
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen fyesil »

iste gorun arkadaslar belki inanmazsiniz ama buraya daha onceden gelen turkler yeni gelenleri istemiyorlardi acikca belli etmis oldu karaktersizin biri daha acikca bende soyluyorum o sekilde dusunen insanlara gelemeyin turkiyeye sizler gibi bayagi insanlara ihtiyaclari yok bes kurus para icin vatanini satan insanlara ihtiyacimiz yok bizim. bunuda siz boyle bilin

gülüm
NT1
NT1

Mesaj gönderen gülüm »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

bu iletiyi yazan kisi haric burda yazilan butun sozlere laflara sonuna kadar katiliyorum destekliyorum,,,boyle bi kisi olamaz yaa biz orda birbirimize destek olalim birlik olalim derken,bu sahsin yaptigi kibarcasini soyluyorum gercekten buyuk terbiyesizlik,,,,ayrica site yoneticilerine de sonsuz tesekkurler ve tebrikler bu kisiyi uzaklastirmakla en iyisini yapmissiniz sitede boyle kisilere asla ve asla yer olmamali ki sizde bunu kanitladiniz tekrar tesekkurler,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

anlamadim sen kimi kimin ulkesinde istemiyorsun????

Madem Hollanda doldu tasti, birak sen git, senin gibi bi bireyden hem Hollanda hemde Turkler kurtulmus olur..! ama suda var, Turkiye seni kabul edermi bilinmez..!

Boyle bi mahlukat yuzunden moral bozmaya gerek yok arkadaslar. arada bi cikiyo iste boylesi..! naparsiniz..!

Venlo'da bunun gibi tipler cok galiba..! bitaneside bizi buldu..!

kolay gele ;)

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön