ne var burda gelmeyin
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Re: ne var burda gelmeyin
u................mahluk,,sana bu sitede herkeze saygisizca laf atilsin diye uyelik verilmiyor,,bakiyorumda sen bayagi uyum saglamissin hollandaya,,seni turkiye bile kabul etmez takoz herif,,seni ancak afrika kabul eder git oraya,,yavrum sen su adresini verde bana ben seni ziyaret ediyim hollandada..utaniyorum .... sizin gibi turklerden gercekten..
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Mezun-NL
seni istemiyolardir orda, hem bizi istiyolar ben bunu hissedebiliyorumhollandali yazdı:yeni gelenlerin sitesi buymus megerse, gelmeyin kardesim ne var burda allalalala ,gelip uyum saglayamiyorsunuz problem cikariyorsunuz biz burda turk toplumu olarak yeni gelenlere ihtiyacimiz yok hollanda doldu tasti zaten gidin turkiyede yasayin ora daha guzel burda ne var yaw,evelendiyseniz esinizi turkiyeye goturun orda yasayin ,hem turkiyede avrupalilasmaya basladi burdaki her kanun orada cikiyor artik
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam
-
- Beginner
pes yani haaa, ben hicbirinize hakaret etmedim kufretmedim ama siz beni yasakladiniz,elestiriye bile tahammulunuz yok sizin,bide hollandaya gelmissiniz peh peh
biz burda dogma buyume turk toplumu olarak yeni gelenlerin uyumsuz oldugunu hep gorduk ama bunu sizler gormek istemiyorsunuz,uyumsuzlugunuzu yazdiginiz yazilardan goruyorum, sizleri i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-z okey?
bi kisminiz kufur etmissiniz aynen iade ediyorum, gelip burda issizler ordusuna katiliyorsunuz , hollandali dostlarimizda sizi istemiyorlar ,burda kufur edeceginize gidin is bulup calisin okey canlarim?burda sadece dogma buyume turkler yasayabilir,yeni gelenler degil,bunu kafaniza sokun,hepinizi selamliyorum
biz burda dogma buyume turk toplumu olarak yeni gelenlerin uyumsuz oldugunu hep gorduk ama bunu sizler gormek istemiyorsunuz,uyumsuzlugunuzu yazdiginiz yazilardan goruyorum, sizleri i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-z okey?
bi kisminiz kufur etmissiniz aynen iade ediyorum, gelip burda issizler ordusuna katiliyorsunuz , hollandali dostlarimizda sizi istemiyorlar ,burda kufur edeceginize gidin is bulup calisin okey canlarim?burda sadece dogma buyume turkler yasayabilir,yeni gelenler degil,bunu kafaniza sokun,hepinizi selamliyorum
-
- Beginner
kufur eden arkadaslar hemen seviyelerini ve kalitelerini belli ettiler,burasi turkiyeye benzemez ona gore,burda oyle kufur edersen atarlar seni hollanda dan burasi babanizin ciftligi degil, yeni geldiniz edebinizle oturun
-
- Beginner
ha bu arada beni istediginiz kadar yasaklayin beni, yeni bir nick alip yine gelecem, o yuzden biraz demokrat olun gorus alisverisi yapalim, kasimpasali gibi kabadayi olmayin, beni yasaklayacaginiza kufur eden vatandaslari yasaklamaniz gerekmezmiydi? forum kurallarini okursa yonetici arkadaslar kendilerine gelirler galiba, kufur eden hakaret eden adamlar yasaklanmiyor,goruslerini bildirenler yasaklaniyor, bu da bir uyumsuzluk ornegi,yonetici arkadaslari forum kurallarini uygulama konusuna davet ediyorum
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
bu arkadasımız neden boyle bırsey deme geregi duymus anlamadım ama turkıyede yetısen ınsanlar daha olgun anlayıslı oluyorlar ve yurt dısında yasamıs ınsanlar ıse daha bır gerı kafalı oluyorlar bunuu dılee getırmıyor bızı elestırıyor yazıklar olsun boyle turkler ıcın askerlık yaptıgım gunleree....