HOLLANDA"YA GELDIMMMM...

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
İletişim:

Re: HOLLANDA"YA GELDIMMMM...

Mesaj gönderen emrahtr »

tamam kardesım,,hanımda yanımdada sordum tuberkuloz ne dıye :D evet kan testı yaptırcakmısız,,bılader valla yılanı agzıma sokarım ama o ıgneyı bana vurdularmı benım tepemden asagı sıcak su dokulur.. :lol: neyse fatıh kardesım zaaten benım hanım randevu almıs bıle kan ıcın persembe gunune,persembe gunu kan verıcem ce carsamba gununede ben randevu aldım beledıye ıle..ama ınd'yı aramadık daha..kardes gelıcez rotterdam'a fakat benım hanımda dogum yapmak uzere onun ıcın ben hanıma el surdurmuyom hıc bıseye ;) onun ıcın rotterdama bız gelırsek,,benım hanım herhal yolda dogum yapar :mrgreen: bugun valla bı calıstımkı aklın sasar..gıttım bebek yatagıdır falan fılan,,valla bebegın odasını komple düzdum :)
neyse kardesım ama ben geldıgım zaman kesın ararım senı bulusur gıderız terasa falan takılırız..
fatıh kardesım bızım ali'den haber varmı???benımle aynı gunde uctu o da nl ye,onun ucak 16:30,,benımkı 20:40 tı..ınsallah sag salım gelmıstır o da evıne..haberını alırız yakında..
hadı allaha emanet ol kardesım..
emrah
fyesil yazdı:biz belediyeye gittik oradan birkac evrak verdiler doldurduk ind den de randevu aldik sonra ayin 14 saat 8:30 du biz sabah 8 de belediyede olduk kaydi yaptirdik 8:30 da ind randevusunda bulunduk ayni gunde her 2 sini birden hallettik ama daha once tuberkuloz raporu al 5 dk lik bir is.
daha sonra halledersin ind yi. ama tel acip randevu alin.
rotterdama gelirsen gorusuruz. ben sana numarami vereyim ozel den pm atarim tamam mi kardesim allaha emanet ol. seni gezdiririm rotterdam da:)
Alle goede dingen komen langzaam..

Saltuk
NT1
NT1

Mesaj gönderen Saltuk »

bizi unuttun mu emrah hayırdır kusmuyuz hayırlı olsun dedık bısey demedın :roll:
İk wist niet wat liefde betekende, maar toen ik jou zag voelde ik het meteen.

emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
İletişim:

Mesaj gönderen emrahtr »

Alle goede dingen komen langzaam..

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

[quote="emrahtr"]sanslı naber,,ınsallah arkadasım bır an once sende atlar ucaga gelırsın buraya..bos bırakmayın ınd'yı,,arayın devamlı,,noldu bızım evraklar deyın.. ;)
emrah [quote="sansli"]

iyi diyelim arkdsm nolsun 1 ayi gecti haala bekliyoruz avukatla gorustu bugun esim,avukat sizin dosyayi inceliyolar henuz bisey yok demis,eksik evrakda yok simdilik cok sukur olmasinda direk vizeyi verirler ins ins ins,,,bende gelirim ins ins ins en kisa zamanda,,,yeni yasaminizda esinle size bebisinizle mutluluklar allah yardimciniz olsun ordaki islemlerinizdede,,,aricaz bakalim ins ins ins bizim aramamiza firsat kalmadan haber gelir vizeniz cikti diye,,,saygilar
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

fyesil
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen fyesil »

emrah alide geldi buraya. ayrica tuberkulozda igne filan yok cigerlerin rontgeni cekiliyor kan alma filan yok telas etme yani hehehehehe

Saltuk
NT1
NT1

Mesaj gönderen Saltuk »

İk wist niet wat liefde betekende, maar toen ik jou zag voelde ik het meteen.

elif ikra
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen elif ikra »

gülüm
NT1
NT1

Mesaj gönderen gülüm »

philliaa
NT1
NT1

Mesaj gönderen philliaa »

gokkusagı
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven

Mesaj gönderen gokkusagı »

Gozun aydin emrahtr arkadasim,
Geldigine cok sevindim,Yeni yasaminda basarilar ve mutluluklar diliyorum.
Haa arkadasim diyecegim bir sey vardi, ben bir arkadasimdan duydum tiberkuloz testine daha once gittiysen bu geldiginde gitmene gerek yokmus.

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön