ne var burda gelmeyin
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: ne var burda gelmeyin
birakin konussun. sadece gulun gecin. bi laf vardir guzel ulkemde it urur kervan yurur diye buda onlardan biri heralde. bende seni turkiyeye gelmeni istemiyorum. siz gibi cetlerinden utanan nesil avrupaya bizimi tanitacak musluman oldugundan utanacaksiniz... ben sadece size diyecem sudur. kendinize yazik ediyorsunuz. kendi neslini inkar edenler allah bizleri muhafaza eylesin. ben buraya geldigimde basimdan geceni yazmistim allah in selamini dahi almaktan utanan insanlardan bende utaniyorum kendi vatandasim musluman demeye. sadece allahtan duam ve istegim asliniza donmenizdir ve sizleri islah etmesidir. ama bilirsinki( tabi unutmamis ve bilirsen) her kufur ve kotu hal insan kalbinde bir siyah nokta olusturur. ve birgun o kadar kararirki dininden utanmaya ve baska dinler aramaya baslarlar ve ben hollandada gordugum burda dogan turkler bu durumdalar. bende burda yasayan turklerle muhatap olmuyorum. cunku onlarin seviyesine ben inmek istemiyorum.
bir husus ta madem burda senin tabirinle bi b...k yok niye sen burdasin? is konusuda sizler yeni gelenlerden korkuyorsunuz cunku ygelenler sizin tr ye geldiginde nasil cakayla geldinizi bilip ve sizin burda neler yaptinizi ogrendiklerinde halinizden utanmaktan dolayi istemiyorsunuz.
bir husus ta madem burda senin tabirinle bi b...k yok niye sen burdasin? is konusuda sizler yeni gelenlerden korkuyorsunuz cunku ygelenler sizin tr ye geldiginde nasil cakayla geldinizi bilip ve sizin burda neler yaptinizi ogrendiklerinde halinizden utanmaktan dolayi istemiyorsunuz.
-
- Mezun-NL
Ozur Dilerim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sana ne beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
soyunu unutma hollandaadyim diye
destek olacana yaptina bak kimse hollandaya bayildi icin gelmiyor
hem bu kadar karsisin seb ne ariyon ozaman nl de Ozur Dilerim
sana ne beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
soyunu unutma hollandaadyim diye
destek olacana yaptina bak kimse hollandaya bayildi icin gelmiyor
hem bu kadar karsisin seb ne ariyon ozaman nl de Ozur Dilerim
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Rotterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Breda
sen bana tel ve adresini bi yollasana gavura don,,, adam seni tovbe tovbe
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
yaw sıte yonetıcılerıne seslenıyorum; arkadaslar bu konuyu sılermısınız sıteden yahu,ya nezaman gorsem stresım artıyo ve gerılıyorum..hem sınava gırıcek arkadaslar var turkıyede onlar ıcınde ıyı bı konu degıl bence okumaları..
saygılar emrah
saygılar emrah
Alle goede dingen komen langzaam..