ne var burda gelmeyin

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
ogrenci33
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Mersin
Yabanci_Ulke: Hollanda-Haarlem

Re: ne var burda gelmeyin

Mesaj gönderen ogrenci33 »

hollandali yazdı:yeni gelenlerin sitesi buymus megerse, gelmeyin kardesim ne var burda allalalala ,gelip uyum saglayamiyorsunuz problem cikariyorsunuz biz burda turk toplumu olarak yeni gelenlere ihtiyacimiz yok hollanda doldu tasti zaten gidin turkiyede yasayin ora daha guzel burda ne var yaw,evelendiyseniz esinizi turkiyeye goturun orda yasayin ,hem turkiyede avrupalilasmaya basladi burdaki her kanun orada cikiyor artik

Ulen inadina burdayimmm. Senin gibi gereksizler yuzunden zaten dunya bizi yanlis taniyor. 13 yasindaki cocuklari evlendirip getirtirken nerdeydin 13 yasinda kizlari evlendirirken sen nerdeydin. YOKSA SENDEMI OYLE GELdin.. Millete gelmeyin deyecegine yardimci ol... boyle gereksiz gereksizde konusma. Bu form bir cok kisii icin bilgilerle dolu. Millete akil vermek sanami kalmis. Sen ilk basta kendini gelistir sonra baskalarina akil ver.

Bu gereksiz konuyu lutfen kapatin bu adaminda formdan uyeligini lutfen silin gerekirse Ip den engeleyin..

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

ogrenci33 yazdı:
Bu gereksiz konuyu lutfen kapatin bu adaminda formdan uyeligini lutfen silin gerekirse Ip den engeleyin..

Konuyu bilerek silmedim...
Boyle Turklerinde Hollandada oldugunuzu gormeniz gerektigine inandim...
Uye ip ve diger sekillerde engellenmisdir. Ama bu cozum degil. Arkadasinin evinden girer yine girer...
Bunun onune gecmek forumu yaziya kapatmak demektir.

Konu cok asiriya gider ve hakeret safhasina giderse kapatilacaktir.
Sunan icin tartisilmasi dogrudur.
Hollandada kimlerin varoldugunu gormek adina.
Kolay gele
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

oezdemir
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen oezdemir »

BENCE SEN BENCIL EGOIST ++ GER KAFALININ TEKISIN SANA SORAN OLDUMU :))
GELEN ADAM YA HOLLANDALI SENCE BEN HOLLANDAYA GELSEMMI DIYE SORDUMU :))
G... BIDA SENI ILGILENDIRMEYEN MUHABBETLERE GIRME GELECEK ADAM SANA SORACAK DEGIL YA SEVIYESIZ HERIF

hollandali yazdı:yeni gelenlerin sitesi buymus megerse, gelmeyin kardesim ne var burda allalalala ,gelip uyum saglayamiyorsunuz problem cikariyorsunuz biz burda turk toplumu olarak yeni gelenlere ihtiyacimiz yok hollanda doldu tasti zaten gidin turkiyede yasayin ora daha guzel burda ne var yaw,evelendiyseniz esinizi turkiyeye goturun orda yasayin ,hem turkiyede avrupalilasmaya basladi burdaki her kanun orada cikiyor artik

jemdenise
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen jemdenise »

kim bilir kendisi orda kalmak icin baslarda kimlere yalakalik yapmistir.arkadaslar belki bu s... türk bile degildir.gercek türk boyle seyler yazmaz.

italiano_dj22
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Adana
Yabanci_Ulke: Hollanda-Oosterhout

Mesaj gönderen italiano_dj22 »

kayserili
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen kayserili »

15.08.08 Vize
06.10.08 Hollandaya geldim
06.02.09 Okula basladim
05.03.09 Ehliyetimi aldim
11.08.09 5 Yillik oturumu aldim
06.03.10 A2 sinavlarini kazandim(26 Ocak 2010-23 Subat 2010)

Kullanıcı avatarı
admd
Beginner
Beginner

Re: sen kimsin ya

Mesaj gönderen admd »

goruyosunuz arkadaslar dimi zaten diyolar turkun turkten baska dostu yok die ama bu yaratik turk filan degil zaten bunun gibiler yuzunden turkleri sevmiyoo avrupa allah hepimizin yardimcisi olsun :geek:

attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen attractive01 »

kemik_adam
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen kemik_adam »

burda konu actim ve fikirlerimi soyledim ama karsimda fikirlerime karsi fikirle cevap cevap verecek insan gibi konusan kimseyi bulamadim,herkesin bir gorusu vardir ve saygi cok onemlidir, pek cok maganda bana cevap vermek yerine kufurle karsilik verdi, bu da o insanlarin seviyesini ve egitim durumunu gosteriyor,cahil cok insan hollandaya geliyor,agzi bozuk,kavgadan baska biseyi bilmeyen bu serseriler burdaki turk toplumuna cok zarar veriyor, ben fikirlerimi soyledim,sizde kufur etmek yerine fikirlerinizi soyleyebilirdiniz ,ama bunun yerine kufurler ettiniz,bu da sizin neden hollandaya gelmemmeniz gerektigini birkez daha gosteriyor,kufur eden ve hakaret eden kisilere aynen iade ediyorum ve site yonetimine sesleniyorum, bana kufur eden hakaret edenlere hicbirsey demediniz fakat beni siteden ip adresine ban yaparak uzaklastirdiniz,bunlar gosteriyorki malesef sizde o insanlar gibisiniz,madem bu sitede gorus alisverisi ve bilgiler veriliyor,sizin ayriki goruslere tahammulunuz yok demektir ve yazik diyorum,fikirleri tartismak yerine kavga eden insanlar hollandaya geldiginde bi baltaya sap olamaz, burasi turkiye degil,turkiyede sebebsiz bile kufur ve kavga ediliyor ama hollanda da bunu yapamazsin,cunku burda magandalik gecmez,fikirlerini soyleyenleri atmak yerine kufur eden magandalarla bir oldunuz sizlere yaziklar olsun,kalitenizi gosterdiniz,beni istediginiz kadar banlayin ,ip degistiren programlarla yeniden gelecegim,amac sizi egitmek ve magandaliktan kurtarmak

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

Bak Arkadasimmm...
Fikir paylasimi senin dedigin gibi yaptigin gibi olmaz....

Su su nedenlerle insanlar buraya gelmemeli gibi bir ortam yaratmis olsa idin haklisin...
Ama sen ne yaptin direk satasdin...
Ayrica nikinede bakacak olursak " Hollandali"
Demekki Turklere ve Turkluge karsi bi tavrin var...

Fikir paylasimi senin yaptigin gibi yapilmaz...
Ayrica o tartisma platformunda kufur edilmemesi icin gerekenleri yapmaya calisdim. ve kufurleride sildim... Kufur edilmesine bende karsiyim.

Konuyuda ozellikle biraktimki.. Buraya gelecek insanlar senin gibi insanlarinda var oldugunu gorsun..
Ama sen sunu unutmussun ... Senin deden yada babanda buraya koyunden kalkti geldi...
Sen ciktigin kabugu begenmiyorsun...

Senin gibi birinden ogrensek ogrensek kulturunu, gelenegini unutmus bir insan tipini ogreniriz..
Egitimle ilgili birsey varsa; yardimci olmaya calisir Hollandayi anlatmaya buranin davranis bicimi anlatmaya calisirdiniz. Siz ne yaptiniz? Direk satastiniz. Gelmeyin dediniz. Neden Rahatinmi kaciyor. Burda Turk gormekten yada Turklerdenmi utaniyorsun?

Egitim seviye konusuna gelince... Ben bilgisayar Muhendisiyim.. Egitim seviyemde yuksek...
Bak ne yaptim. Gelecek insanlari bilgilendirmeye calisdim.
Sunuda belirtmeliyimki. Hersey egitimle okumakla alakali degil...

Insan, insan gibi insan olmali....
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön