Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: mersin
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Re: HOLLANDAYA TURİST OLARAK GİTMEK İÇİNNN LÜTFEN YARDIM
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Beginner
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Re: HOLLANDAYA TURİST OLARAK GİTMEK İÇİNNN LÜTFEN YARDIM
valla sevgılı arkadasım evrak goturmeye calıs yanı,,yoksa vızeyı vermezler,,cunku adamlar keyıflarıne gore verıyolar vızeyı veya vermıyolar,,ben gecen sene veya daha oncekı sene turıst vızelerıyle gelıp gıtmıstım hollandaya ve gecen sene kardesım denedı almayı fakat vermedıler vızeyı,,vermemelerının gerekcesı ıse senın abın demısler hollandada kacak kalıyo suan,,hey yarabbım ya,,atıp sıkılıyolar,,benım pasaport fotokopılerıne adam gıbı bakmamıslar ıste ortada,,daha vızemın bıtmesıne1ay var ama ıste kör millet..neyse arkadasım dedıgım gıbı fazla fazla evrak goturmeye bak..
emrah
emrah
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- NT1
- Beginner
-
- NT1