Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Re: VİZEM ÇIKTI! HEM DE 1 HAFTADAN KISA BİR SÜREDE!!!!
Tebriklerr
Allah yeni yasaminda utandirmasinn .
Bir mezun daha verdik desene...
Allah yeni yasaminda utandirmasinn .
Bir mezun daha verdik desene...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Hayirli olsun arkadasim
Tecrubelerini bizimle paylastigin icin tesekkurler
insallah diger arkadaslarimizda senin gibi kisa zamanda olumlu cvp alirlar
kolay gele
Tecrubelerini bizimle paylastigin icin tesekkurler
insallah diger arkadaslarimizda senin gibi kisa zamanda olumlu cvp alirlar
kolay gele
-
- Mezun-NL
senin için hayırlı olsun ve sanalda olsa adına sevindim kardes... Darısı benim ve alamayan arkadasların basına...... Duan'la
-
- Gonullu
DEmerki ,Pruzler Diger Vatandaslarimizda da oldugu gibi,Hatalarimizla dolu eksiklikler icermekdedir!!
Onceden dusunmeden mvv/Schengen) bas vurusuna muracaatla eksik olan bilgiler yuzunden Dosya Islemlerimiz Renk Katogorisinde,kirmizi,mavi,sari)Bekledilmekde(ertelenmeye Magruz Kalmakdadir!
ya rasgelirse deyip (on Hazirlik yapmadigimizdan Kaynaklaniyor!! isde hatamiz burda....
Devamli Bu forumlar basvuru yapacak olan insanlarimiza genis kritik bilgiler aydinlatilmakdadir!!
O yuzden once iyi dusunup mvv/schengen........basvuru murcaatinda Temel mecburi uyum sinavlari ile IND icerikler isdenilen sartlar ve Evraklar Kaselenmis (Nfus Dairesinden Turkiyeden(Bakanlikdan) vede Hollandadaki Belediyeden(GBA uittreksel)Is yeri Belgeleri....IND Sartlari basvuru Evraklari kesin olarak uygun olup olmadiginiza(EVrak hazirliklari)Dikkat edip.
Gozden Gecilirmis olmali,ki zaten IND isdenilen evraklari iki Dosya Halinde Hazirlanmis(kisi Verileri belirtilmis)olarak
davatliye(gelecek kisiye) Referans sahibine(partner)lerinize Ulastirilmakdadir!!
Nesleli,Suprizli,basarili Yarinlar Dilegiyle,
Onceden dusunmeden mvv/Schengen) bas vurusuna muracaatla eksik olan bilgiler yuzunden Dosya Islemlerimiz Renk Katogorisinde,kirmizi,mavi,sari)Bekledilmekde(ertelenmeye Magruz Kalmakdadir!
ya rasgelirse deyip (on Hazirlik yapmadigimizdan Kaynaklaniyor!! isde hatamiz burda....
Devamli Bu forumlar basvuru yapacak olan insanlarimiza genis kritik bilgiler aydinlatilmakdadir!!
O yuzden once iyi dusunup mvv/schengen........basvuru murcaatinda Temel mecburi uyum sinavlari ile IND icerikler isdenilen sartlar ve Evraklar Kaselenmis (Nfus Dairesinden Turkiyeden(Bakanlikdan) vede Hollandadaki Belediyeden(GBA uittreksel)Is yeri Belgeleri....IND Sartlari basvuru Evraklari kesin olarak uygun olup olmadiginiza(EVrak hazirliklari)Dikkat edip.
Gozden Gecilirmis olmali,ki zaten IND isdenilen evraklari iki Dosya Halinde Hazirlanmis(kisi Verileri belirtilmis)olarak
davatliye(gelecek kisiye) Referans sahibine(partner)lerinize Ulastirilmakdadir!!
Nesleli,Suprizli,basarili Yarinlar Dilegiyle,
-
- Beginner
tebrıkler ama benım anlamadıgım bısey var herkes vıze cıktık sonra 830 lıra yatırıyo bız basvurduk ve hemen para yatırdık neden acaba tr den bas vurdugmuzdan mı yhanı bız 2 hem l den hem tr basvurduk bılgısı olanların cvb beklıyorum bu arada 14 mayıs basvurduk ve parayı odedık hala sonuc yok...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- NT1