belcikaya gelmek icin sorusu olanlar buraya

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
bener can
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: osmaniye
Yabanci_Ulke: belcika hamont

Re: belcikaya gelmek icin sorusu olanlar buraya

Mesaj gönderen bener can »

prenses yapman gereken bisey yok sen beklemede olucaksin esin tr gelicek heralde tr geldiginde iks arayip randevunu al belgelerini hazirla yada esin tr gelmeden once iks yi sen ara hangi evraklar oldugunuda ogren sen hazirligini yap esinde geldiginde randevu gunu gidersin esinle...

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

bener dostum cok sevındım ya cok sukurr sonunda basardın basardıkk sıra bızde ınsss hayırlı olsun

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

arkadaslar yarın belgelerı apostıl ettırecem ama once tercume sonra noter sonra da apostılmı olcak sırasını bılmıyorum bıde notere gerek yok dıye duydum sadece tercume ve apostıl yeterlımı acıl cevap kafam karıstıı

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE

HOLLANDADAN MEKTUP VAR (UFOSS AILESINE)
selam prenses selam alper
hollandadan belcikaya girer girmez siniri gectikten sonra yani 2 km sonra oturdugum ev esimin is yeri nl ev is yeri cok yakin 23 km. bugun belediyeye gittim benden dogum kayit ornegi istedlr apostilli olucakmis tr getirtecem baskada bisey yok arkadaslar haa ehliyetimi verdim orda kaldi ehliyet. diploma goturmedim o nasil olucak sormadim da sonra sorcam. eee bide bana 5 ay belcikadan cikma dediler belediyedekiler yakalanirsam hapis cezasi veriicekmis bide beldiyeen bi katalog gibi bi sey verdiler baya 10 dil iceriyo taiki ben tr olanini sectim okudum.aciklamasinda neler yapicami yaziyo 3 tanebaslik altinda dil okulana gidicemi falan bide 3 ay icinde dil okuluna basliycakmisim katalogda oyle yaziyor.
arkadaslar yollar cok hosuma gitti trafikte. yollar sonbahar yapraklari hos bi yer guzel yani tr alisveris yerlerine gttim esimle alisveris yaptik yaa guzel tabi esin yaninda olursa havalar bile gunluk guneslik. :D arkadaslar ucakta 4 kisi kaak girmis nl da ucak kapisinda polisler ekledi icerden anons edildi 4 kis on tarafa dogru gecti ucain kapisi oyle acildi onlari olis aldi goturdu tabi bunlar bizi lgilendirmiyor 2 kisi 19 yaslarinda 2 kiside kadn yasli burda ne isleri varsa artik?
alper banada notere gitmene gerek yok dedler ben iks arayip sordum noter tastikli olucani dediler. sen eksiksiz yapmak istyorsan kacinma noterden ilk once tercume sonra noter sonra kaymakamliktan apositil yaptir.hadi hyirlisi...
AKLIMDA HEP TR DEKI GELEMEYEN ARKADASLARIM SIZLER VARSINIZ

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus