belcikada avukat
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
belcikada avukat
slm arkadaslar belcikada antwerpen bolgesinde turk avukat tanidigi olan varsa lutfen bana isim ve telini verebilirmi?
-
- Gonullu
Re: belcikada avukat
Brüksel Baskonsoloslugunda her hafta Sali ve Cuma günleri 15:00-17:00 saatleri arasinda Avukat Kürsat Bilge tarafindan, hukuki danismanlik hizmeti verilmektedir. Brüksel Baskonsoloslugu görev bölgesinde oturan ve bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaslarimiz yukarida belirtilen gün ve saatlerde Baskonsoloslugumuza gelebilirlerdemir888 yazdı:slm arkadaslar belcikada antwerpen bolgesinde turk avukat tanidigi olan varsa lutfen bana isim ve telini verebilirmi?
http://www.gundem.be/go.php?go=30c0003& ... mary&pg=17
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika
Re: belcikada avukat
Selam arkadaslar...
Ben daha evvel Istanbul'dan bu foruma yazmistim... Su an Belcika'dayim... Istanbul'da 12 yil serbest avukatlik yaptim... simdi burada da devam etmek istiyorum meslegime... Turkiye baglantili, yani turkiye'de acilacak bir dava, ya da danismanlik seklinde.... Konsolosluklarla baglanti da kurmak istiyorum, henuz yeni geldim, zamanla sekillenecek... Buradan avukat ile isi olan var ise irtibata gecebiliriz.... Telefon numaram: Av. Pevriza AR - 484 535 416 Gorusmek uzere....
Ben daha evvel Istanbul'dan bu foruma yazmistim... Su an Belcika'dayim... Istanbul'da 12 yil serbest avukatlik yaptim... simdi burada da devam etmek istiyorum meslegime... Turkiye baglantili, yani turkiye'de acilacak bir dava, ya da danismanlik seklinde.... Konsolosluklarla baglanti da kurmak istiyorum, henuz yeni geldim, zamanla sekillenecek... Buradan avukat ile isi olan var ise irtibata gecebiliriz.... Telefon numaram: Av. Pevriza AR - 484 535 416 Gorusmek uzere....