Yurt disi edilme imkani varmi.
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
Yurt disi edilme imkani varmi.
Slm bana yardimci olurmusunuz.ben 6 seneye yakindir burdayim ve esim isterse beni yurt disi edebiliyormu acaba .tskler
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: Yurt disi edilme imkani varmi.
karisik fikir ac biraz konuyu,anlat sen ,bilgisi olan ona gore yonlendirir,fikir verir yada yardimci olur kardesim.nickinden seni kimse taniyamaz eger cekinilcek bi durum varsa.rahat ol anlat.allaha emanetsin
-
- Beginner
ya benim esimle anlasmazliklarim var ve esim beni istedigi zaman yurt disi edebilirmi bunu ogrenmek istiyorum bilginiz varsa yardimci olurmusunuz.6 seneye yakin burdayim ben hollandadayim ben bu arada
-
- Beginner
Belcikada olsa edemezde Hollanda da nasil bilmiyorum..
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
duydugumu soylemek istiyorum ama bana gore burda arastirman yanlis.duydugum ilk 5 yil anlasamazsan yurt disi ediliyosun nl da. ama bi arkadas 2 yil evli kaldi bosandi hala yurt disi edilmedi kendini calisiyo gosterdi.yine diyorum duydugum sey gercekte ne bilemem.