Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Adana
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Oosterhout
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: 2.oturum hakkında çook önemli
ne zaman istersen uzatabilirsin beklemeye gerek yok.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
arkadasim direk konsolosluga giidp durumunuzu aciklayin ve 5 yillik pasaport uzatmasi istediginizi soyleyin sorun cikarmadan uzatiyorlar.
benim arkadasimda ayni sekilde pasaport suresini uzatarak oturumunu 5 yillik aldi . eger pasaportunuzda 5 yillik sure yoksa oturumunuzu 5 yillik yapmiyorlar .
benim arkadasimda ayni sekilde pasaport suresini uzatarak oturumunu 5 yillik aldi . eger pasaportunuzda 5 yillik sure yoksa oturumunuzu 5 yillik yapmiyorlar .
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Mezun-NL
mrb pasaport suresi ile ilgili yazilanlari okudum,arkadaslarimiz fikirlerini ifade etmisler,ama bilinmeyen bir nokta var, oturum karti suresi pasaport ile direkt ilgili cunku pasaportunuzun fotokopisine bakip kac yili varsa ona gore oturum veriliyor, 1 yillik sureniz varsa basvurun 1 yillik oturum alirsiniz( ikinci oturum), 2 yili varsa 2 yillik mesela , denemek isteyen arkadaslar oyle basvursunlar denemesi bedava
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
- murat.kara
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda Rijswijk
arkadaslar oturum kartinizin suresiyle pasaportun suresinin hicbir alakasi yok zaten belediye size ne kadar oturum izni verdiyse odur su kadar istiyorum bu kadar istiyorum deme sansiniz yok .alakasi yok derken aslinda var oda nasil siz pasaportunuzun suresini uzatmaya gittiginizde oturum surenize bakiyor bizim kendi vatanimiz personelleri .bilginize...