arkadaslara hollandaya yesil pasaportla geldim.esim burdaydi ne yapayim dayanamadim.babamda devlet memuru o yuzden yesil pasaportla gelme hakkim var 3 ay kalma hakkim vardi ben 11n aydir burdayim ne yapacagimi bilmiyom
yasimda 21 degil temuzda 20 olucam sinava giremem burda bir yolunu bulup oturum alabilirmiyim turkiyeyede gitmeye cok korkuyorum buraya geri gelemem diye baska bir ulkedenmi cikis yapsam turkiyeye gitsem olurmu tekrar gele bilirmiyim ,bilgisi olan yardim etsin lutfen
benimde dusumcen burda kalip dil ogernmek yasim dolunca sinava girmek.isede gidemem okulada bu konularda ne yapacagimizi bilmiyorum
Uyari= Lutfen konuya uygun baslik yazmaya ozen gosteriniz... Aksi taktirde yazilar silinecektir
yardim edin lutfen ( Yesil passoportla vize )
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: van
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: van
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: yardim edin lutfen ( Yesil passoportla vize )
kimse yardimetmiyormu yaaa
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Beginner