lutfen cvp verin:(maas kagidi )
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
lutfen cvp verin:(maas kagidi )
selam arkadaslar.butun aksilikler beni buluyor ya..
arkadaslar ne olur bilgisi olan cvp versin.
ind benim ikinci is yerimden bir kac kagit istediler ama ben tam alcagim gun patronum beni aradi ve muhasebecisinin pc leri cokmus.ind ye durumu anlatmak icin mektup yazdim ve yarin gondercem. pazartesi ellerine gecer.,
benim sizlere sorum sizde ind bana biraz daha zaman tanirmi?
cunku pc 2 hafta sonra olurmus ancak.adami izinden gelince olcakmis.
ne olur bana yardim edin bir cvp verinn...!!!!
Uyari= Lutfen konuya uygun baslik kullaniniz..
arkadaslar ne olur bilgisi olan cvp versin.
ind benim ikinci is yerimden bir kac kagit istediler ama ben tam alcagim gun patronum beni aradi ve muhasebecisinin pc leri cokmus.ind ye durumu anlatmak icin mektup yazdim ve yarin gondercem. pazartesi ellerine gecer.,
benim sizlere sorum sizde ind bana biraz daha zaman tanirmi?
cunku pc 2 hafta sonra olurmus ancak.adami izinden gelince olcakmis.
ne olur bana yardim edin bir cvp verinn...!!!!
Uyari= Lutfen konuya uygun baslik kullaniniz..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- NT1
Re: lutfen cvp verin:(
ARKADASIM BENIM GUNUM HAFTAYA CARSAMBA SON.PATRON BENI BU GUNE KADAR BEKLETTIRDI SIMDIDE PC LER COKTU DEDI.GUNUM KALMADI YANI BEN ZAMAN ISTEMEK ICIN VE DURUMU ANLATMAK ICIN MEKTUP YAZDIM.BNM BI SUCUM OLMADIGINA DAIL.SIMDI SEN YANI SANA BIRAZ DAHA ZAMAN VERIRLERMI DIYORSUN??BOLE BIRSEY VEYA BENZERI BASINDAN GECEN OLDUYSA NE OLUR BANA DA BILGI VERIN...
-
- NT1
ya kimsenin bilgisi yokmu..:(lutfenn yardim edin.arkadaslardan bazilari diyor mecburen zaman tanimalari gerekiyor diye.offf cildircamm...
-
- NT1
herhalde kimsenin basindan gecmedi bu olaydan..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- NT1
Re: lutfen cvp verin:(maas kagidi )
helin tsk ederim arkadasim bilgilerin iicn.
bende mektup yazdim dun gonderdim bakalim artik hayirlisi.
rabbim insallah evladimin yuzune bakarda bu kez bari vize cikar..
ugrasmalarimiz bosa gitmez insallah..
bende mektup yazdim dun gonderdim bakalim artik hayirlisi.
rabbim insallah evladimin yuzune bakarda bu kez bari vize cikar..
ugrasmalarimiz bosa gitmez insallah..
-
- Beginner
arkasim benim basimda gecmisti ben aradim ve zaman istedim ve bana mektup yazmami soyledi olabilecegini soyledi ama mektubu iadeyi tahadutlu yani onlarin eline garanti gecebilecegi sekilde gonderki almadik diyemesinler bazen almadik elimize gecmedi diyorlar onun icin oyle yapmanda cok fayda var neyse ben sizin msj yeni gordum ve cevap verdim biraz gec kaldim ama size sunuda soyleyim ind de siniz dosyanizla kim ilgileniyorsa okiyiyle konusup durumu tlf lada bilgilendirmeniz menfatinize
-
- NT1
selam arkadasin.bilgilerin icin tsk.
bende dedigin gibi aangetekend gonderdim.dedigin gibi elimize gecmedi demesinler.ben mektubu dosyama bakana gonderdim ama telde o kisiyle goruse bilinmi onu bilmiyorum ki.
insaallah banada ekstra zaman verirlerde kagitlarimi gondere biliyim.rabbim herkeze yardim etsin.
en kisa zamanda herkezi butun bekleyenleri sevdiklerine kavustursun...
bende dedigin gibi aangetekend gonderdim.dedigin gibi elimize gecmedi demesinler.ben mektubu dosyama bakana gonderdim ama telde o kisiyle goruse bilinmi onu bilmiyorum ki.
insaallah banada ekstra zaman verirlerde kagitlarimi gondere biliyim.rabbim herkeze yardim etsin.
en kisa zamanda herkezi butun bekleyenleri sevdiklerine kavustursun...
-
- NT1
selam arkadaslar. oncelikle hepinizin kandili mubarek olsun.
sizlere tekrar bir sorum olcak.dun ind den mektup geldi elimize mektubunuz gecti diye.bu simdi sizce izin verildi demekmi yoksa daha mektup gelcekmi bana??
avast bedankt..
sizlere tekrar bir sorum olcak.dun ind den mektup geldi elimize mektubunuz gecti diye.bu simdi sizce izin verildi demekmi yoksa daha mektup gelcekmi bana??
avast bedankt..