red haberi...
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: turkiye
Re: red haberi...
merhaba yanmaz kardes bacimmm bizimde ayni basimiza geldi olay 2 kere red geldi ellerindne öper bi oglumuz varr ama esim su an is bulamiyorr acaba senin is buldugun yerde varmi calisilacak iss!!!vast kontrat veren yoksam sen tanidik araciligiylami yapiyorusnn bi cevapp bi haber verirsen sevinirim rabbim kavustursunn.!!!esinin durumundada ben ayniyim saygilar.!!
-
- NT1
selam arkadasim.durumunzu cok iyi anloyorum valla.ben ikinci is yerini firinda buldum.esin nerde kaliyor hollandada ben amsterdamda kaliyorum.pazartesi yeniden trden basvuru yapcaz bende onunla ugrasiyorum ama inan cokk zorr.allah esine cok cock yardimcisii olsun.bnmde bir kizim var ellerinden oper.rabbim evlatlarimizin babalarina bagislasin,kavusmalarini nasip etsin....k.b yeni gordum cnimin SIKKINLIGINDAN siteye bile girmiyordum...durumunuzda bir farklilik varmi...
-
- Beginner
arkadaslar buraya gelmek guzel de dilini bilmeden yasamak cok zor
-
- NT1
dili zamanla ogrenirsiniz arkadasim.ailen yaninda olsun yeterki.bu kadar millet ogrendiyse sizlerde ogrenirsiniz.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
-
- Mezun-NL
gonul isterdiki isteyin guzel olsun ama sabir et sabrin sonu selamettin ins allah ayrdimcin olsun .
-
- NT1
cok haklisin helin.hic birsey planladigimiz gibi gitmiyor malesef.